ihtiyaclarını yi belirle 250mb cok fazla. eğer cepten yapacaksan sadece 100mb bile yeter
ben 100mb kullanıyorum. 5 emailim 24 saat bağlı 5730dan, gün içeriisnde cok defa opera ile web sitelerine makıyorum, nimbuzzdan chat filan. arada ovi store dan program da indiriyorum ve yetiyor.
Teşekkür ederim:) Benim ihtiyaçlarım , Msn e girmek, forumlarda gezinmek, klanlar.org u kontrol etmek , e-mailleri kontrol etmek..
quote:
Orijinalden alıntı: SantiMunezCan
Teşekkür ederim:) Benim ihtiyaçlarım , Msn e girmek, forumlarda gezinmek, klanlar.org u kontrol etmek , e-mailleri kontrol etmek..
5730 da forumlar pek sağlıklı gözükmez, ama sana tavsiyem o zaman opera kur telefonuna, m.opera.com/mobile e girip telefonunda indir operayı.
mail için de Nokia Messaging i kur süper bir program o beleş. 10 taneye kadar mail ayarlıyorsun ve kontrol etmeden onlar otomatik olarak telefonuna gelir. web sitemde nokia messaging ile alakalı bir inceleme yazacağım.
Peki indirdim programı :) opera da flash desteği yokmuş sanırım skyfire da varmış.. sizce hangisi iyi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme