Şimdi Ara

İnternet paketimi hem iPhone hemde iPad'de kullanabilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şuan iphonum için turkcell 1 gb internet paketim var ipad 3g alıcam sadece aynı hattım üzerinden data hattı çıkarıp ipad içinde kullabilirmiyim ?

• valla bende oyle bir girisimde bulundum ama yemedi en azindan vodafonede boyle bir durum yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: frost1907

Arkadaşlar Merhaba,

Şuan iphonum için turkcell 1 gb internet paketim var ipad 3g alıcam sadece aynı hattım üzerinden data hattı çıkarıp ipad içinde kullabilirmiyim ?

turkcellde sıkıntı olmadan kullanabilirsiniz. ama yinede teyit ettirmek için turkcelle mail atıp sorun gerçi bana mailde kullanamazsınız demişlerdi

ama gayet blackberry telefonum varken aldığım paketimi iphone da ve 3g modemde kullanıyorum yaklaşık 5 aydır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertugbilgin

quote:

Arkadaşlar Merhaba,

turkcellde sıkıntı olmadan kullanabilirsiniz. ama yinede teyit ettirmek için turkcelle mail atıp sorun gerçi bana mailde kullanamazsınız demişlerdi

ama gayet blackberry telefonum varken aldığım paketimi iphone da ve 3g modemde kullanıyorum yaklaşık 5 aydır.

Sen ayrı data hattı çıkarttın dimi aynı numaran üzerinden
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ertugbilgin

quote:

Arkadaşlar Merhaba,

Sen ayrı data hattı çıkarttın dimi aynı numaran üzerinden

data hattı çıkartmadım..normal telefonda kullandığım hattı 3g modeme takıp kullanıyordum ve iphoneda kullanıyordum blackberry internetimi..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.