Şimdi Ara

İNTERNET PARAM COK FAZLA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Her ay 60 YTL Ödemektense, Sınırsıza geçin 49 ödeyin.

Üstelik 2 kişi kullanıyorsunuz, kotayı aşmanız çok normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 15 Temmuz 2008; 18:22:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: malyec

selam herkese! arkadaslar ben bisey iza etmek istiyorum.benım internetim kotalı normalde 29 ytl gelmesi gerekn internet parası simdi 60ytl gelıo bisey sormak istiyorum ben normalde gece 1 den sabah 6-7 ye kadar pc basında msnde duran bi insanım bu yaptıgım seymi parayı yukseltiyor yoksa baska biseyde olabilrmi + kablolu modemım calıntı olmuo....

sabaha kadar net başında isen kotayı aşman "doğal nedenlerden" dolayı doğal

sabaha kadar hep msn hep msn nereye kadar

• quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

Her ay 60 YTL Ödemektense, Sınırsıza geçin 49 ödeyin.

Üstelik 2 kişi kullanıyorsunuz, kotayı aşmanız çok normal.

+1 Bence de.2 kişi ne kadar indirmedik desenizde bi şekilde kotayı aşabilir.En iyisi sınırsız
  • bende bişey sormak istiyorum kuzenimin 1024 4 gb limitli interneti var haziran ayında 68 tl fatura geldiğini söylüyor benim sınırsız olduğu için sınırlı hakkında hiç bir bilgim yok 1 gb başına 10 tl kesildiğini söylüyorsunuz kuzenin haziran ayı boyunca 4.8 gb kullanmış yani 800 mb fazladan kullanmış neden 68 tl fatura geldi acaba 68 tl de olmayabilir 61 den fazla olmaz diyorsunuz zaten fatura
  • quote:

Orjinalden alıntı: karakizil

bende bişey sormak istiyorum kuzenimin 1024 4 gb limitli interneti var haziran ayında 68 tl fatura geldiğini söylüyor benim sınırsız olduğu için sınırlı hakkında hiç bir bilgim yok 1 gb başına 10 tl kesildiğini söylüyorsunuz kuzenin haziran ayı boyunca 4.8 gb kullanmış yani 800 mb fazladan kullanmış neden 68 tl fatura geldi acaba 68 tl de olmayabilir 61 den fazla olmaz diyorsunuz zaten fatura

Kuzenin ADSL yi yeni mi bağlattı.Eğer öyleyse olabilir.

Daha önceden kullanıyorsa
    Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 1024 Kbps 4 GB ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 YTL'yi geçemez.

http://www.ttnet.net.tr/83.aspx

• quote:

Orjinalden alıntı: yuemrek

quote:

Orjinalden alıntı: karakizil

bende bişey sormak istiyorum kuzenimin 1024 4 gb limitli interneti var haziran ayında 68 tl fatura geldiğini söylüyor benim sınırsız olduğu için sınırlı hakkında hiç bir bilgim yok 1 gb başına 10 tl kesildiğini söylüyorsunuz kuzenin haziran ayı boyunca 4.8 gb kullanmış yani 800 mb fazladan kullanmış neden 68 tl fatura geldi acaba 68 tl de olmayabilir 61 den fazla olmaz diyorsunuz zaten fatura

Kuzenin ADSL yi yeni mi bağlattı.Eğer öyleyse olabilir.

Daha önceden kullanıyorsa
    Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 1024 Kbps 4 GB ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 YTL'yi geçemez.

http://www.ttnet.net.tr/83.aspx

yeni bağlantı değil bayadır kullanılıyor

• O zaman telekoma başvurun. Muhtemelen bir hata olmuştur.

444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetlerini arayıp şikayetinizi bildirin.
  • kusura bakmayın nezamandır giremiyordum:
    suanda kotalıya devam edicem eger amca ogluda pcyi alırsa kotasıza gecerim

yaptıgınız yorumlar icin herkese tesekkürler

+ayın 17 si 3.703gb olmus kota oteki aya girecem artık internete

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malyec -- 17 Temmuz 2008; 1:53:13 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.