Şimdi Ara

İnternet Paylaşımı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bakkal dan çektiğim interneti evin içine kablosuz olarak dağıtmak istiyorum.Diyeceksiniz ki sen interneti nasıl alıyorsun diye Edup ED-W14 36dBi diye bir dış mekan adaptörü kullanıyorum biliyorsunuz ki bu model bilgisayara interneti usb kablo ile iletiyor. Benim yapmak istediğim ise o dış mekan adaptöründen gelen interneti acces point ile evin içinde kablosuz olarak dağıtmak istiyorum. Çünkü evde arkadaşımla beraber kalıyoruz bu yüzden onunda ihitiyacı oluyor internete. Bunu yapabileceğim bir acces point varmı yoksa işim baya zormu.

Not : İnterneti bakkal ile ortak kullanıyoruz internet parasının yarısını ben ödüyorum. Sonra demeyin kaçak internet kullanıyorsun üstüne birde evin tamamına yaymaya çalışıyorsun.

2.Not : dediğiö cihaz :http://urun.n11.com/anten/edup-ed-w14-36dbi-usb-wireless-high-power-dis-ortam-anten-P56906284?cid=604001&gclid=CjwKEAjwp56wBRDThOSZ3vqGzmESJABjNaj9A_qmyTu8G0itB4NawXIiai-mAQ1CEmausDfpocx6QRoCMrLw_wcB

Şimdiden yardımlar için çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gungorce -- 27 Eylül 2015; 14:08:26 >

• Çok uzak deÄŸilse AP al ve repeater modda çalıştır. Usb adabtör kullanmana gerek kalmaz. Tplink 7210n veya cpe modelleri iÅŸini görür diye düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lodos denizcisi

Çok uzak değilse AP al ve repeater modda çalıştır. Usb adabtör kullanmana gerek kalmaz. Tplink 7210n veya cpe modelleri işini görür diye düşünüyorum

Aslın ilk başta dediklerinen aldım ancak ev ile bakkalın arası takribi 20 m olunca hiçbir işe yaramadı. Bende bunu almakm zorrunda kaldım.
  • 7210n i bizzat denemisligim var. Bu cihaz icin 20m mesafe bile sayilmaz. Cihazi ya disari yerleÅŸtireceksiniz ya da cam kenarina koyup yonunu bakkala dogru cevireceksiniz. Onunde cok fazla duvar yoksa full sinyal alir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında cihaz güzel ancak bu elimde ki adaptör ile yapılabilir mi. Benim niyeetim elimdeki edup marka cihazı anten olarak kullanmak ancak tek çıkışının usb olması elimi kolumu bağlıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gungorce -- 27 Eylül 2015; 16:10:13 >
  • laptop varsa çektiğin interneti direk laptobu bağla sonra laptoptan wirelesi paylaş telefonlardaki gibi
  • Zaten öyle kullanıyorum arkadaşım isteyince hemen ordan aktif ediyorum. Ama kendisi sürekli bağlı kalmak istiyormuş internete bunu yapmam içinde laptopun süreklı açık olması gerekiyor. Öf yaa galiba eve internet bağlatmak en iyisi olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gungorce kullanıcısına yanıt
    aslında yapılabilir gibi ama garantisi yok ayrıca edup marka cihazda kullanılamaz hale gelebilir. edup cihazın resmine baktım boyutu büyükse güçlü bir panel antene sahip resimden boyutunu tam anlayamadım. cihazı bir elektrikçiye veya uydu işlerinden anlayan birine götürüp cihazın panel anten kısmından bir SMA Konnektör çıkışı olacak şeklinde kablo çektireceksin. 7210n aldım demişsin bilirsin onda da harici sma konnektör girişi var. oraya bağladığın zaman edup sadece panel anten görevi görecek ve 7210n ile daha fazla sinyal alabileceksin. teorik olarak mantıklı ama pratikte çalışır mı bilmiyorum. 7210n in sma konnektör girişi en sağda.

İnternet Paylaşımı.

şu kablonun erkek ucu sökülüp edup un panel anteninin uclarına bağlanabilir , dişi ucu 7210n e monte edilir.

http://www.hepsiburada.com/dark-5-metre-anten-uzatma-kablosu-rp-sma-baglantili-dk-nt-cal5-pm-bd501455

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.