iphone kullanırken laptop taki kablosuz bağlantıyı "bilgisayarlar arası geçici ağ" oluşturarak paylaşır. wi fi ile program indirirdim. aynı işlemi yaptığım zaman nokia lumia 925 bilgisayar ağını görmüyor. bu problemi yaşayan kimse var mı? çözüm öneriniz nedir acaba? süreci anlatan resimleri ekledim. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerring
herkese merhaba
iphone kullanırken laptop taki kablosuz bağlantıyı "bilgisayarlar arası geçici ağ" oluşturarak paylaşır. wi fi ile program indirirdim. aynı işlemi yaptığım zaman nokia lumia 925 bilgisayar ağını görmüyor. bu problemi yaşayan kimse var mı? çözüm öneriniz nedir acaba? süreci anlatan resimleri ekledim. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Sanırım eduroamı telefona aktarmak istiyorsunuz. Connectifity diye bir program var. Ama ne kadar iyi çalışır onu bilemem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
evet üniversitede odamda kullandığım kablolu internet bağlantısını kablosuz yaparak kullanmak istiyorum. eduroam ne demek bilmiyorum ama amacım sadece laptopta kablolu olarak kullandığım interneti kablosuz yapmak. resimlerde ki sırada oluşturduğum bağlantı ile iphone da internet bağlantısını kullanıyordum wifi şeklinde. ama nokia lumia 925 aynı bağlantıyı görmüyor. connectifity indirdim. full sürümü uyarıp duruyor. sildim o nedenle. bir randıman alamadım.
anahtar kelimeler: --ağ paylaşım merkezi--yeni bağlantı ağ kurun--kablosuz geçici (bilgisayarlar arası) ağ kur--
facebook nokia türkiye den aldığım cevap şu şekilde
Nokia Lumia 925 cihazın WLAN IEEE 802.11 a/b/g/n modlarını destekler. Windows Phone cihazlar Ad-Hoc ağ bağlantıları desteklemez.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme