Arkadaslar ben ınternet radyoculugu yapmak ıstıyorum fakat pek bılgım yok.Bu konuda bana bılgı verebılcek olan var mı ? Malıyetı nekadar olur , ne gereklıdır , ne yapılır , nasıl yapılır vs. Bırkac foruma baktım ama pek bılgı sahıbı olamadım.Ben de burada konu acayım dedım.Anlatmak ısteyen arkadaslardan rıca edıyorum bılgılendırmelerı ıcın.
ben geçen yıl bayağı uğraştım.Bence aşırı zevkli bir iş ama tabiki istikrarlı ve disiplinli yürüttüğün sürece... Öncelikle bir domaine ,bir hostinge ayrıca radio hostingine ihtiyacın var. 15 lira hosting+10 lira domain + 10 lira trafik + 15 tl x 12ay=180 lira radio hosting(1oo dinleyici)+15 lira auto dj Toplam 230 TL yıllık İstersen yardımcı olabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: delarux
ben geçen yıl bayağı uğraştım.Bence aşırı zevkli bir iş ama tabiki istikrarlı ve disiplinli yürüttüğün sürece... Öncelikle bir domaine ,bir hostinge ayrıca radio hostingine ihtiyacın var. 15 lira hosting+10 lira domain + 10 lira trafik + 15 tl x 12ay=180 lira radio hosting(1oo dinleyici)+15 lira auto dj Toplam 230 TL yıllık İstersen yardımcı olabilirim.
pm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme