Merhaba arkadaşlar gelecek ay Türk telekom taahhütüm bitiyor ve yeni fiyatlar malum. Ankara öveçler bölgesinde kullanıyordum ve memnundum ama 25 megabit internete bile çok fazla fiyat çekiyorlar. Fiyat performans olarak önerdiğiniz bi sağlayıcı var mıdır? Kablonetin akıllı sınırsız 50 megabiti kafama yattı akşam saatlerinde 20 megabite düşüyormuş ama ne derece sağlıklı çalışır 2 yıl taahhüt istiyorlar kullanan var mı?
Netspeed netgalaksi yada Millenicoma bakabilisin ben netspeedin 75 mbit tarifesini kullanıyorum bakımlar dışında herhangi bir ping yada kesilme yaşamadım.
AirJETA
kullanıcısına yanıt
Hocam daha önce vodafone faciası geçti üstümden yanlış yapmak istemiyorum çok uğraştırıyorlar, bu söylediklerinin bir ofisi muhattabı falan var mı?
Netspeedin müşteri hizmetleri iyi ama millenicomunki ne yazıkki kötü forumda alper bey var eğer millenicomda sorun yaşarsanız o size yardımcı olur netgalaxyi kullanmadım yorum yapamıyacam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme