bi de cw-sheredder diye bi program var onu kullanabilirsiniz.explorer'a sonradan bulaşan tüm sülükleri temizliyor.
Arkadaşım dediklerimi uygula sorun düzelecektir.
Başlat-çalıştır-gpedit.msc yaz. Açılan pencerede Kullanıcı yapılandırması bölümündeki Windows ayarlarına gir. Ordan da İnternet Explorer bakın seçeneğine gir. Sonra URL ler sekmesini izle. Sonra da Önemli URL ler sekmesine gir. Açılan pencerede GİRİŞ SAYFASI URL SİNİ ÖZELLEŞTİR seçeneğini işaretle ve orada ilk olarak açılmasını istediğin sayfanın adresini yaz.
BANA ULAŞMAK İÇİN.....
quote:
Orjinalden alıntı: cumhuraylakci24
Arkadaşım dediklerimi uygula sorun düzelecektir.
Başlat-çalıştır-gpedit.msc yaz. Açılan pencerede Kullanıcı yapılandırması bölümündeki Windows ayarlarına gir. Ordan da İnternet Explorer bakın seçeneğine gir. Sonra URL ler sekmesini izle. Sonra da Önemli URL ler sekmesine gir. Açılan pencerede GİRİŞ SAYFASI URL SİNİ ÖZELLEŞTİR seçeneğini işaretle ve orada ilk olarak açılmasını istediğin sayfanın adresini yaz.
BANA ULAŞMAK İÇİN.....
Sağol çavuşum sorun duzeldi ama bir daha olursa söz senin tavsiyeni denicem arsıve ekledım
Alandriel Morfin Bloodyface
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme