Şimdi Ara

İNTERNET SİTEMI YENILIYORUM GÖRDÜĞÜNÜZ EKSİKLİKLERİ YAZARMISINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

SİTEYI YENILEME ÇALIŞMALARINA BAŞLADIM BAKALIM BENIM GÖZÜMDEN KAÇIP SİZLERİN YAKALAYACAĞI KONULAR VARMI

• __Yukarıdaki sallanan reklamları başka bir tarafa koymalısın bence.
    __Sayfa tasarımında çok çeşitli renk kullanmışsın. Buda sadeliği bozuyor. (Bana göre)
    __Hızlı oto aramada Markayı belirliyoruz ama model belirleyemediğimiz için arama yapılamıyor.
    __Sağdaki üye galeriler kısmını ayrı bir sayfaya taşımak görünürlük açısından daha iyi olacaktır. (İleri zamanda galeri sayısı artacağını varsayarsak.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sédat -- 1 Aralık 2006; 12:29:07 >
  • Orjinalden alıntı: S.d.T

__Yukarıdaki sallanan reklamları başka bir tarafa koymalısın bence.
    __Sayfa tasarımında çok çeşitli renk kullanmışsın. Buda sadeliği bozuyor. (Bana göre)
    __Hızlı oto aramada Markayı belirliyoruz ama model belirleyemediğimiz için arama yapılamıyor.
    __Sağdaki üye galeriler kısmını ayrı bir sayfaya taşımak görünürlük açısından daha iyi olacaktır. (İleri zamanda galeri sayısı artacağını varsayarsak.)

[/quote
    yenı demosu bı bunu ıncelermısınhttp://www.yeniliste.com/oto/

• Orjinalden alıntı: kan_34

Orjinalden alıntı: S.d.T

__Yukarıdaki sallanan reklamları başka bir tarafa koymalısın bence.

[/quote
    yenı demosu bı bunu ıncelermısınhttp://www.yeniliste.com/oto/

Renk olarakta en fazla 2-3 renk kullanırsan daha hoş olacak.
    Bu yeni verdiğin biraz yavaş açılıyor.

• Bu konunun yeri burası değil malesefki , ilgili yere konunuz taşınacaktır ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlk uygulamamı yazıyorum
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.