Şimdi Ara

İnternet Sitesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hazırlanmış bir internet sitesi almak ve yıllık olarak ödeme yapmak istiyorum. Daha çok kanarya ürünleri ve kanarya fotoğrafları yükleyip satış yapmak istiyorum. İletişim bilgileriyle yapacağım için satışı internet sitesi sadece showroom gibi olacak. Önerebileceğiniz siteler var mı? Teşekkürler

• http://www.suhneva.com/ arkadaşımın sitesi. Web tasarımı bilgisi olduğu için Magento ile güzel bir çalışma yaptı. Bu tarz ücretsiz hazır sistemler üzerine bir çalışmayı uygun fiyata yaptırabilirsin. Hemenal.com gibi ücretli sistemlerin başta fiyatları uygun görünse de aynı ücreti her yıl ödendiğinden ben sıcak bakmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinz

Hazırlanmış bir internet sitesi almak ve yıllık olarak ödeme yapmak istiyorum. Daha çok kanarya ürünleri ve kanarya fotoğrafları yükleyip satış yapmak istiyorum. İletişim bilgileriyle yapacağım için satışı internet sitesi sadece showroom gibi olacak. Önerebileceğiniz siteler var mı? Teşekkürler

Ticaret yapacaksan ciddi firmalarla iş yap... Sonra yarı yolda kalma...
  • Pm den telefon numaramı bırakıyorum size geri dönüş yaptığınız taktirde referanslarla birlikte detaylı bir bilgilendirme tarafımdan size yapılacaktır.
    Saygılarıımla
  • yardımcı olunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinz

Hazırlanmış bir internet sitesi almak ve yıllık olarak ödeme yapmak istiyorum. Daha çok kanarya ürünleri ve kanarya fotoğrafları yükleyip satış yapmak istiyorum. İletişim bilgileriyle yapacağım için satışı internet sitesi sadece showroom gibi olacak. Önerebileceğiniz siteler var mı? Teşekkürler

www.bedavadanreklam.com ada reklam yayınlattınmı tamamdır işlem!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Film İndirme Sitesi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.