Şimdi Ara

İnternet Şubemizden 5 Adet Fatura Talimatı Verene, 50 TL MaxiPuan Hediye! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
5
Favori
12.522
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Faturam çıktığı zaman talimatlı fatura ödeme kısmından faturamı ödesem bir problem olur mu? Yoksa sistem otomatik olarak faturanın son ödeme tarihi gelince mi ödeyecek?
  • "MaxiPuan'ların son kullanma tarihi bulunmamaktadır. " bu güzel.

Bu arada her otomatik fatura ödemesinde maxipuan verdiğinden bahsediyor. Bu konuda bilgisi olan var mı? %0.01 felan da olsa veriyor mu?

(3 turkcell 1 vodafone 1 smile olmak üzere 5 fatura talimati verdim.)
  • Benim bildiğim kadarıyla kredi kartına verilen talimatlar için puan veriyor.Benim 25 liralık avea faturam için 3 kuruş puan vermişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

quote:

Şimdi iş bankasından maaş almıyorum vadesi hesabım var kredi kartım var elimde 2 adet Su faturası var, 2 adet ev telefonu faturası var,1 adet elektrik faturasu var bu 5 ini kredi kartından mı otomatik ödemeye versem daha iyi olur Vadesiz hesaptan mı otomatiğe versem iyi olur arkadaşlar?

en temizi vadesiz hesaba vermek sizin için.

peki MUTAF hesap işletim ücreti alınmaz mı sizce vadesiz hesabımdan hanı yılda 1 veya 2 defa alınıyor ya ona denk gelır dıye korkuyorum.gerçi kredi kartına uyelık aıdatı gelınce hemen ıptal ettırıyorum.

Değerli Müşterimiz,

Bankamız uygulaması kapsamında 6 aylık dönem sonlarında vadesiz mevduat grubundaki hesaplara yansıtılan “Hesap İşletim Masrafı” 2012 yılı ikinci dönem tahsilatına 24 Aralık 2012 tarihinde başlanacaktır.

2012 yılı II. 6 aylık dönem sonunda aktif olması kaydıyla aşağıda belirtilen istisna kriterlerini haiz hesaplardan masraf tahsil edilmeyecektir.

Hesabı ve/veya kredi kartı üzerinden en az 2 adet Otomatik Fatura Ödeme talimatının bulunduğu ve ilgili dönemde en az birer defa Bankamız aracılığıyla otomatik olarak ödemesi gerçekleşmiş olan müşterilerimizin, müşteri numarasına bağlı vadesiz TL ve YP mevduat hesapları (*)
    Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş.-Birikimli Hayat Sigortası primi / Bireysel Emeklilik katkı payı / Anadolu Sigorta A.Ş. – Sağlık Poliçesi talimatlarından herhangi bir tanesinin bulunduğu ve ilgili dönemde TL mevduat hesabından en az bir defa Bankamız aracılığıyla otomatik olarak ödemesi gerçekleşmiş olan müşterilerimizin, müşteri numarasına bağlı vadesiz TL ve YP mevduat hesapları (*),
    Kredi Kartı borcu / Tüketici Kredisi borcu ödeme talimatlarından herhangi bir tanesi bulunan ve ilgili dönemde en az bir defa Bankamız aracılığıyla otomatik olarak ödemesi gerçekleşmiş olan müşterilerimizin ilgili vadesiz TL ve YP mevduat hesapları
    Maaş ödemelerine aracılık edilen vadesiz TL ve YP mevduat hesapları
    Kumbara Fonu bulunan vadesiz TL mevduat hesapları
    İlk İmza Hesapları ile Üniversite öğrencilerine ait vadesiz TL ve YP mevduat hesapları (*)
    Kira Paketi ürünümüz kapsamında, kira ödemelerinin düzenli gerçekleştirildiği vadesiz TL mevduat hesapları ile Bankamız aracılığıyla kira ödemesinin düzenli olarak aktarıldığı vadesiz TL mevduat hesapları
    T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu emekli maaşı ödeme uygulaması kapsamında maaş ödemelerine aracılık edilen vadesiz TL mevduat hesapları
    http://www.isbank.com.tr/content/TR/Fiyat_ve_Oranlar/Hesap_Isletim_Masrafi_Uygulamasi-740-269.aspx

Gel gelelim buraya 5 otomatik ödeme talimatı verdim diye vadesiz hesabıma 160 tl para attım 1 gün sonra 2012 .2 DÖNEM HESAP İŞLETİM ÜCRETİ+BSMV adı altında toplamda 47 TL param kesildi vadesiz hesabımdan ne olacak şimdi?Bazı arkadaşlar kesilmez diyordu 2 otomatik ödeme diyordu 5 tane verdim hani kesilmeyecekti?Ne yapmam gerekir su mu içeyim üzerine?Acil yardım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şimdi iş bankasından maaş almıyorum vadesi hesabım var kredi kartım var elimde 2 adet Su faturası var, 2 adet ev telefonu faturası var,1 adet elektrik faturasu var bu 5 ini kredi kartından mı otomatik ödemeye versem daha iyi olur Vadesiz hesaptan mı otomatiğe versem iyi olur arkadaşlar?

peki MUTAF hesap işletim ücreti alınmaz mı sizce vadesiz hesabımdan hanı yılda 1 veya 2 defa alınıyor ya ona denk gelır dıye korkuyorum.gerçi kredi kartına uyelık aıdatı gelınce hemen ıptal ettırıyorum.

Değerli Müşterimiz,

Bankamız uygulaması kapsamında 6 aylık dönem sonlarında vadesiz mevduat grubundaki hesaplara yansıtılan “Hesap İşletim Masrafı” 2012 yılı ikinci dönem tahsilatına 24 Aralık 2012 tarihinde başlanacaktır.

2012 yılı II. 6 aylık dönem sonunda aktif olması kaydıyla aşağıda belirtilen istisna kriterlerini haiz hesaplardan masraf tahsil edilmeyecektir.

Hesabı ve/veya kredi kartı üzerinden en az 2 adet Otomatik Fatura Ödeme talimatının bulunduğu ve ilgili dönemde en az birer defa Bankamız aracılığıyla otomatik olarak ödemesi gerçekleşmiş olan müşterilerimizin, müşteri numarasına bağlı vadesiz TL ve YP mevduat hesapları (*)
    Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş.-Birikimli Hayat Sigortası primi / Bireysel Emeklilik katkı payı / Anadolu Sigorta A.Ş. – Sağlık Poliçesi talimatlarından herhangi bir tanesinin bulunduğu ve ilgili dönemde TL mevduat hesabından en az bir defa Bankamız aracılığıyla otomatik olarak ödemesi gerçekleşmiş olan müşterilerimizin, müşteri numarasına bağlı vadesiz TL ve YP mevduat hesapları (*),
    Kredi Kartı borcu / Tüketici Kredisi borcu ödeme talimatlarından herhangi bir tanesi bulunan ve ilgili dönemde en az bir defa Bankamız aracılığıyla otomatik olarak ödemesi gerçekleşmiş olan müşterilerimizin ilgili vadesiz TL ve YP mevduat hesapları
    İlk İmza Hesapları ile Üniversite öğrencilerine ait vadesiz TL ve YP mevduat hesapları (*)
    Kira Paketi ürünümüz kapsamında, kira ödemelerinin düzenli gerçekleştirildiği vadesiz TL mevduat hesapları ile Bankamız aracılığıyla kira ödemesinin düzenli olarak aktarıldığı vadesiz TL mevduat hesapları
    T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu emekli maaşı ödeme uygulaması kapsamında maaş ödemelerine aracılık edilen vadesiz TL mevduat hesapları
    http://www.isbank.com.tr/content/TR/Fiyat_ve_Oranlar/Hesap_Isletim_Masrafi_Uygulamasi-740-269.aspx

Gel gelelim buraya 5 otomatik ödeme talimatı verdim diye vadesiz hesabıma 160 tl para attım 1 gün sonra 2012 .2 DÖNEM HESAP İŞLETİM ÜCRETİ+BSMV adı altında toplamda 47 TL param kesildi vadesiz hesabımdan ne olacak şimdi?Bazı arkadaşlar kesilmez diyordu 2 otomatik ödeme diyordu 5 tane verdim hani kesilmeyecekti?Ne yapmam gerekir su mu içeyim üzerine?Acil yardım

evet üzgünüm ama o paranın üstüne su içeceksiniz. sistem sizi önceden borçlandırdığı için parayı gördüğü anda çekmiş. yapacak bir şeyiniz yok malesef.

• sistem borçlandırması diye birşey sözkonusu olmaz...

şubeye gidip talep edersen parasını iade ederler.. tamamen bankanın insiyatifinde

çok üstelerlerse otomatik ödeme talimatları ile gider hakem heyetine yine parasını geri alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulli_55

sistem borçlandırması diye birşey sözkonusu olmaz...

şubeye gidip talep edersen parasını iade ederler.. tamamen bankanın insiyatifinde

çok üstelerlerse otomatik ödeme talimatları ile gider hakem heyetine yine parasını geri alır.

Bankayı aradım ben İstanbuldayım Banka İş Bank Mersin Şubesi. Bayan çıktı görüştüm adını aldım fax attığımı söyledim,

Faxı ın içeriği

******no’lu müşterinizim. İşbankası Mersin Şubesi (Ş. Kodu: 6600) dan vadesiz hesabımdan ödenmek üzere 5 adet faturamı otomatik ödeme talimatı vermiş olduğum vadesiz hesabıma otomatik ödeme talimatları için bir miktar para yatırdım. Bu ay Vadesiz Hesap hareketlerimi incelediğimde HESAP İŞLETİM MASRAFI ve BSMV adı altında toplamda 47 TL tutarın hesabımdan alındığını gördüm. Bankanıza ait 5 adet fatura otomatik ödemesi olan bir müşterisi olarak kesinlen 47 TL tutarın vadesiz hesabıma geri iadesini istemekteyim.
    Gereğinin yapılmasını ilgilerinize arz ederim.

Ad Soya adres tlf falan imzalı tarihli

faxı aldığını 1-2 gün içerisinde sonuçlanacağını kesin olmamakla birlikte muhtemelen yatıralacağını söyledi. Beklemedeyim bu akşam mersin şubesini yine arıcam.Baş belaları olurum Valla hergün ararım

• iade edeceklerdir.. etmezlerse her gun ara bela ol başlarına :)

Arkadaşım tüketici hakem heyetine dilekçe vererek 5 senelik kredi kartı aidatlarının tamamını geri aldı ..

Kullandığım bankamatiklerden ne zaman para kesilirse damlıyorum bankaya geri yatırtıyorum

diğer arkadaşım kredi kartı kesintilerinin olduğu zaman müşteri hizmetlerini arayarak ya idade ettiriyor ya da kesilen rakam kadar hediye puan yüklettiriyor..

parayı kimse sokakta bulmuyor ..vermeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulli_55 -- 22 Mart 2013; 21:17:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mulli_55

iade edeceklerdir.. etmezlerse her gun ara bela ol başlarına :)

iş bankasında çalışan arkadaşım var ordansistemi ordan biliyorum :)

Arkadaşım tüketici hakem heyetine dilekçe vererek 5 senelik kredi kartı aidatlarının tamamını geri aldı ..

Kullandığım bankamatiklerden ne zaman para kesilirse damlıyorum bankaya geri yatırtıyorum

diğer arkadaşım kredi kartı kesintilerinin olduğu zaman müşteri hizmetlerini arayarak ya idade ettiriyor ya da kesilen rakam kadar hediye puan yüklettiriyor..

parayı kimse sokakta bulmuyor ..vermeyin

kesilen 47 tl nin 45,76 tl si yattı geriye kalan 1,24 tl BSMV yatmadı tekrar yarın arayım mı? gerek yok diyenler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çamursa çamur :)

geri verşin diye arama da bu bsmv nedir yatmayan kısım öğrenebilirmiyim dersin :)
    banka sigorta muamele vergisi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulli_55 -- 14 Mart 2013; 19:20:51 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Değerli Müşterimiz,

444 07 24 - 0850 724 07 24 arayın itiraz edin...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 4440202 aradaım dün bankanızı arayın iade etsinler dedi.Bankaya nıhayet ulaştım BSMV 2012 olduğu için geriye dönük BSMV iadesi yapamıyoruz dedi bende önemli değil dedim 2012-1 HESAP İŞLETİM ÜCRETİ kesildi bir de bunun 2012-1 kesilmesin dedim 2012 -2 kesildiyse 2012 1 kesilmez dedi bayan bilmem doğru bilmem yalan arkadaşımın eşinin gecen hafta önce 201-2 sonra 2012-1 kesilmiş 5 gün rayala o nasıl iş anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILKERATLIILKER -- 15 Mart 2013; 9:37:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturamın birini son ödeme tarihi gelmeden 2-3 gün önce talimatlı fatura ödeme kısmından yatırdım bir sorun olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirigmus

Faturam çıktığı zaman talimatlı fatura ödeme kısmından faturamı ödesem bir problem olur mu? Yoksa sistem otomatik olarak faturanın son ödeme tarihi gelince mi ödeyecek?

quote:

Faturamın birini son ödeme tarihi gelmeden 2-3 gün önce talimatlı fatura ödeme kısmından yatırdım bir sorun olur mu?
    Adı üstünde otomatik. Son günü otomatik ödenir.

Manuel yatırmışsınız siz, bence sorun olur.
  • kredi kartından verdiğim 2 vodafone 1 ttnet adsl faturaları en az birer kez yattı; ama vadesiz hesaptan verdiğim elektrik ve su faturaları sisteme daha hiç yansımadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaTRiX

quote:

Faturam çıktığı zaman talimatlı fatura ödeme kısmından faturamı ödesem bir problem olur mu? Yoksa sistem otomatik olarak faturanın son ödeme tarihi gelince mi ödeyecek?

quote:

Faturamın birini son ödeme tarihi gelmeden 2-3 gün önce talimatlı fatura ödeme kısmından yatırdım bir sorun olur mu?

30 Nisana kadar en az 1 kere ödenmesi gerekiyormuş onun için maxipuanlar açısından sorun olmaz sanırım.Zaten benim ödediğim fatura internet şubesi otomatik ödemelerim kısmında görünmüyor.Otomatik son gününde ödenen faturalarım orada belirtilmiş.

• quote:

müşteri hizmetlerinden teyit ettirip sonra vericem 5 tane faturayı otomatiğe.

Mutaf son madde de avea,ttnet adsl ,vodafone vs faturaları gecerlı degıl ıbaresı var duman olma
  • quote:

quote:

müşteri hizmetlerinden teyit ettirip sonra vericem 5 tane faturayı otomatiğe.

Mutaf son madde de avea,ttnet adsl ,vodafone vs faturaları gecerlı degıl ıbaresı var duman olma

O alınacak ek ücretle ilgili bir madde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MaTRiX

quote:

quote:

30 Nisana kadar en az 1 kere ödenmesi gerekiyormuş onun için maxipuanlar açısından sorun olmaz sanırım.Zaten benim ödediğim fatura internet şubesi otomatik ödemelerim kısmında görünmüyor.Otomatik son gününde ödenen faturalarım orada belirtilmiş.

Benim elektrik faturam gecen ay 1 de ödenmişti ama bu ay dün akşam 21:32 de para yatırdım hesabıma atm den para yattıgı halde cekılmemış sıkıntı olur mu bire neden çekilmiyor gecen ay cekılen acaba uyanık BEDAŞ saat 17:00 mesai bitimine kadar mı çekiyor erkenden ?yardımlarınız için teşekkürler şimdiden

• nisanda bitti..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.