ruslar da kek zaten bizi ..@rht.com lu adresten eklicekler
Dur iki dakikada bütün rus hackerlerin pc sini çökertiim, HDD lerini yakiim de görsünler.
benm msnime bişe olmaz sedat abi msni burus değil nazi gelse yıkamazlar
bana bişey olmaz
Şimdi bunlar tam heklerlerkene ben monitöre tükürsem suratlarına tükürmüş olur muyum?
MSN kullanmaya başladıgım 2003 yılından beri hep aynı laf...bi saldıramadılar gitti ya hadi saldırın sizde kurtulun bizde
Fişi çekerim ne siliyo
gelsinler bakim mail animasyondayken fişi çekerim olan o anda olur. Ama internet kafedekiler o kadar şanslı değil
baydı bu muhabbet ya birde millete forward yapiyorlar uyuz oluyorum
Bu konu Şehir Efsanesi oldu artık
hep aynı palavra bide rus hackerların bi özeligi var sanki hep rus neden italya almanya degilde rus hurafe ya
Ya uf ya saldırsınlarda su geyiklerden kurtulalım.Sıkıyosa hacklesinler macintoshu...
quote:
Orjinalden alıntı: onur54529
ya bırak bunları off ne rusmuş bunlar 15 senedir saldıramadılar bi.
doru diosn
teknolojimiz ve imanımız silahımızdır
quote:
Orjinalden alıntı: OoßladeOoO
quote:
Orjinalden alıntı: Ey11
c.. Eger bu gelen maili acarsaniz 30 saniye süren bir animasyon cikiyor, ve bu süre icinde tüm HDD'niz siliniyor
lan bi git sende 80 gb dolu 64 mb ram bi pc nin hdd si nası 30 sn de silincek
Hakikaten ya! +1
quote:
Orjinalden alıntı: can.holy
quote:
quote:
c.. Eger bu gelen maili acarsaniz 30 saniye süren bir animasyon cikiyor, ve bu süre icinde tüm HDD'niz siliniyor
Hakikaten ya! +1
İmkansız
quote:
Orjinalden alıntı: kene.
+
quote:
Orjinalden alıntı: erowerlord
quote:
Orjinalden alıntı: can.holy
quote:
quote:
Hakikaten ya! +1
İmkansız
İmkanlı ama 30 sn. çekmez 1 sn.ye felan ver bi elektiriği hdd ye direk 1-0 lar direk 0 olsun hdd tertemiz markalarda bu yöntemi kullanıyo çok temiz bi yöntem format mormat uğraştırmıyo ama riskli bi kaçırırsan voltu aha gitti hdd direk cos.
bırakın bu boş işleri
Efsane oldu bu rus hackerlar da ya. internetle tanıştığımdan beri saldıracaklar saldıracaklar diyolar hani nerde