bence sitelere girmek yerine, dünyadaki intenetten yayın yapan tüm ulusal radyo ve tv leri izleyebildiğin World Online Tv programını kullanmak çok daha mantıklı bence
quote:
Orjinalden alıntı: mursoy06
Muhakkak ziyaret edin harika dial up baglantısı olan arkadaşlar bile rahatlıkla izleyebilirler.Özellikle klip tv yi izlemenizi tavsiye ederim
kafa mı buluyorsun arkadaşım bizimle...
hayır dostum bu ısrarın hoş değil kimse açamıyor bir tuzak falan olmasın hoş bir şaka değil bu....
arkadaşkar internet explorer ile izleyin firefox veya benzeri broswerde sorun cıkarabilir
evet firefoxta olmuyor bende bi de görüntüler nie bu kadar kötü
ii de bana biraz gorun tu net gelmedi ama yine
kadı kızında da hata vardır demek geliyor
bazı tv leri açabildim bazılarını açamadım mesela odtü yü açabildim ama ntv yi açamadım ??
süper te_ekür ederim
bu güzel bir şey ama bunu program ı var ki benim masaüstünde durur gayet güzel ama.. arama özelliği de var dünydaki çeşitli web cam lere bağlanabiliyorsunuz....hawai plajı falan
çok geğik bi site.. görüntüler cok berbat yaw.. kanalların kendi sitelerinden yaptıkları yayınlar bile daha iyi
eh fena degil gibi
siteyi explorda acarsanız daha iyi seyredebilirsiniz görüntü berbat derken neyi kastediyorsunuz site bemde gayet güzel acılıyor
Bu BvT Live Tv istiyenler burdan indirsin... illa browser üzerinden izlemenize gerek yok...