Yalan dolan ya, altyapıymış, Türkiye genelinde arıza varmış bak senn.. Diğer illerde niye bişey yok ya.. Ben vazgeçtim TTneti aramaktan, saftırıkler valla, EE Müh. olmasam ben dahi kanıcam safsatalarına... İnternetin olmadığı zamanın parasınıda kesmiyormlar, alıyorlar ama... Adamlar kimse bilmiyor, millet bu konuda bilgisiz diye geçiyo üstünden tüketici haklarının, çiğniyor çaktırmadan... Geçen gün bir arkadaşla konuştum, fiber optik kablo çekilmiş bölgelerine mobese kameraları için 8 mbit hızını düşürmüşler 2mbit e, neymiş mobese kameralarının ihtiyaçı varmış, varsa arkadaşım, ona uygun teçhizat koyarsın, verici koyarsan ekstra istasyon inşa edersin... Vrmiş olduğun hakkı alamazsın... anlaşma var taahhüt var.. Ama ne yazıkki tek taraflı anlaşma malesef... peee
Cod Mw2 de takıla takıla oynuyorum lanet geldi artık clandan bir arkadaş ss almış nasıl uçuyorsun diyordu en son.
benim bugün sorunsuz internet vardı yanı ne ping nede keslme nede hız düşmesi çok rahat birgündü
quote:
Orijinalden alıntı: ForYouKill
Cod Mw2 de takıla takıla oynuyorum lanet geldi artık clandan bir arkadaş ss almış nasıl uçuyorsun diyordu en son.
hahahah Çok iyi
quote:
Orijinalden alıntı: kurtb
quote:
Orijinalden alıntı: ForYouKill
hahahah Çok iyi
hız düşük olunca bizde de öyle oluyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme