Şimdi Ara

İnternet Yok, Telefon Yok Daha Ne olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 Aydır Telefonum çalışmıyor. 6 gündür ise internet çalışmıyor. Hiçbir şekilde destek yok, yapılan tek geri dönüş tesisat sorununuz var şeklinde, yazıklar olsun. Aldığım güne lanet okuyorum, dertsiz başıma dert. Birde arkdaşlarıma önerdim, hatta 2 arkadaşımı referansım ile üye yaptım. Bu problemler çözülecek gibi değil yarın ilk artık aboneliğimi iptal ettireceğim. Referans olduğum arkadaşlarıma da abonelikleri başlamadığı için hemen iptal etmelerini isteyeceğim.

• Hat deverleri varmi baksana port ucmus olabilir at buraya degerleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DSL ışığı yanmıyor ki, ara ara yanıp sönüyor, bağlantı yok. Bence ADSL den VDSL e geçerken VDSL port bağlantısı yapılmadı. Kaç gündür defalarca Destek kaydı açtırmama rağmen çözüm bulmuyorlar,resmen dalga geçiyorlar
  • Destek No : 15318090 şekilde ancak 1 haftadır Destek alamıyorum,artık çok yoruldum,iptal sürecini başlatacağım. Resmen rezillik. 2 aydır da Telefon hizmeti alamıyorum, açtığım destek kayıt sayısı 6. hiçbir çözüm yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilgulmus

Destek No : 15318090 şekilde ancak 1 haftadır Destek alamıyorum,artık çok yoruldum,iptal sürecini başlatacağım. Resmen rezillik. 2 aydır da Telefon hizmeti alamıyorum, açtığım destek kayıt sayısı 6. hiçbir çözüm yok.

Modeme reset attın ve tekrar denedin mi?Denediysen internet aktif edilmemiş.Bu yazdıklarını twitter üzerinden yaz.Ama bu iptal durumunu vurgulayarak.Ancak bu şekilde yardım alırsın.Ayrıca senin modem vdsl destekliyor mu?Vdsl ye geçtim demişsin.
  • Herşeyi yaptım, sorun çözülmüyor. DSL ışığı yanmıyor. Turknetten tarafından da bir destek yok, Sorun Telekom tarafında görünüyor bildiğim kadarı ile, teknik bir inceleme olmadığı için bilemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Herşey normal, internet yok.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.