Arastırdım gercektende para ödeniyor ve hedefler düşükte olsa biriken mail basına reklam gelirine göre dağıtılıyor aylık olarak Ben 2 ayda bir 100ytl alıyorum ne kadar refarans bulursan okadar artıyor samimi arkadaşım internet den vaktini çok harçadığı için enson 1 ayda 350ytl aldı . Ben fazla vakit ayıramıyorum malesef sizin vaktiniz varsa pişman olmazsınız,çünkü **** de maille gelen reklamlar büyük şirketlerden geliyor.Garanti/vestel/gibi vs.
Super teklif' e hoşgeldiniz. Artık sizinde bir kaç dakika içinde düzenli bir gelire ulaşma imkanınız var. İşiniz olsun veya olmasın, zaten okumakta olduğumuz e-postalara günlük bir kaç ilave kabul ederek, ayda binlerce YTL para kazanmak süper teklif ile çok kolay..
****.com Sizin Aileniz
Biz günde binlerce kişinin katıldığı Türkiye' nin en büyük reklam ailesiyiz. Süperteklif.com ile şirketlerin ailemize reklam göndermesi kolay, güvenilir, ekonomik, konularını sizin seçiminize bıraktığımız güvenilir bir sistemde, ilginizi çeken 10 alanda size gönderilecek günlük 2 ila 3 reklamı okumanız yeterli.
Aşağıdaki linki kopyalayıp adres çubuğuna yapıştırın...veya tıklayın.......
SüperTeklif sisteminden faydalanabilmen ve kazançlarinin sana ödenebilmesi için üyelik formunda istenen bilgileri eksiksiz ve dogru olarak girmelisin. 2. ADIM: Üyeligini Onayla!
Üyeliginizi aktif hale getirebilmeniz için e-posta adresine onay linki ve sifre gönderilecektir.
E-posta'daki bu linki tikladiginda üyeligin baslamis olacaktir.
Eger onay linki ve sifrenin oldugu e-posta sana ulasmadiysa kullandigin;www.****.com/members/supersetup.asp linkine tiklayarak bu bilgileri yeniden talep edebilirsin. 3. ADIM: Arkadaslarini Davet Et , Hemen Kazanmaya Basla!
E-postana gelen onay linkine tikladiginda SüperTeklif avantajlarindan faydalanmaya baslayabilirsin.
SüperTeklif bir referans numarasi ile link verecek, bu numarayi veya linki arkadaslarini sisteme davet etmek için kullanabilirsin. Böylece hem sen kazancini artirabileceksin hem de arkadaslarin bu sistem sayesinde kazanmaya baslayabilecekler. Tek yapman gereken olabildigince çok arkadasina bu referans linkini göndermek.
Senin araciliginla üye olan arkadaslarinin okudugu reklamlardan sen de kazanabileceksin.
Üstelik SüperTeklif Kazançli Reklam Platformuna katilmak tamamen ücretsiz! Detaylar: İlan Sahibi: ozgur
arkadaşım zaten burda amaç zengin olmak değil.Ben valla adsl paramı ödüyorum üstünede harcıyorum.herkese zorla alın uye olun demiyorum ki...
kemale katılıyorum bu bölüm genelde webmasterların takıldığı yer olduğu için herkes neyin ne olduğunu biliyor kardeşim yeni bir icat bulmuşsun gibi ballandıra ballandıra anlatmışsın insanın garibine giden o işte
bir de aptal yerine koymaya çalışıyorsun zorla kimseye üye ol demiyorumki diyorsun kendi referans adresini veriyorsun
bilgi vermekte böyle olmaz.referans numaralarını silermisin.