Şimdi Ara

İnternete bağlanıp , internete girememe sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Umarım doğru yere açmışımdır başlığı. Benim problemim şu , telefondan paylaşım açarak internete giriyordum. Uzun zamandır da bu yöntemle internete bağlanamama rağmen artık internete giremiyorum. Denemediğim yol kalmadı. Bilgisayarım hp , işletim sistemim 8.1 , driver da güncelledim , fabrika ayarlarınada döndürdüm. Ek olarak şöyle bir problem var
    mesela fabrika ayarlarına döndürdüğümde ilk internete girişim vs sorunsuz oluyor. Biraz zaman geçtikten sonra hiç bir tarayıcıdan internete giremiyorum , denemediğim şey kalmadı. Bu konuda yardımcı olabilircek kimse var mı ?
    Ek olarak şunları denedim ;
    bilgisayarı fabrika ayarlarına döndürdükten sonra hiçbir flash bellek vs bilgisayara takmadım.
    internet bağdaştırıcısı kaldır ekle diye internette yazan çözümleri denedim.
    İnternete sorunsuz giriş yaptığım anda sistem geri yükleme noktası oluşturup , giremediğim zaman geri yükleme yaptım sonuç hüsran oldu.
    hp support asistant ile ag sorunu arattığımda sorun 99 buldu yani modeme reset atın ama mobilden bağlanıyorum doğal olarak böyle birşey yapadım. Ancak telefonu fabrika ayarlarına döndürüp denediğimde de aynı hatayı almıştım.
    İnternet paketim vs var. O konuda da sıkıntı yok.
    Kullandığım programlardan olabilir diye sistem kurtarma yaptıktan sonra hiç bir uygulama eklenti vs kullanmadan denedim gene sonuç hüsran.
    Mc cafe ile tarattığımda hiçbir problem bulmuyor.
    Ve en önemlisi daha önceden milyon kez bağlanabiliyordum. En ufak bir sorun çıkarmıyordu lakin şuanda sorun çıkartıyor. ?
    Gene ek olarak aynı başlığı frm tr dede açtım , benim gibi sorunu olan arkada?lar orayıda takip edebilir ;

http://www.****.com/bilgisayar-sorunlarina-cozumler/6847213-internetim-olmasina-ragmen-internete-giremiyorum.html#post61684713

CCleaner ile taratty?ymda kayyt defterinde böyle hatalar karşıma çıkıyor bununla alakalı olabilir mi problemim ? Ve ek olarak 1 saat önce bağlanamamasına rağmen şuan internete giriş yapabiliyorum.

İnternete bağlanıp , internete girememe sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnlatMuhteremDinliyorum -- 4 Nisan 2016; 23:05:08 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.