Bildirim
İnternete girdiğimde bunlar çıkmaya başladı.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
eklentileri kontrol et. Program ekle kaldırdan şüphelenediğin programları sil. Ayrıca iyi bir antivirüs programıyla bilgisayarını tara. -
C:\Windows\System32\drivers\etc klasörüne girin orada hosts diye bi dosya var onu metin belgesiyle açın. SAğtuş birlikte aç oradan program seç der metin belgesini seçersiniz
içinde;
127.0.0.1 localhost var onun altındaki ip adreslerini silin sorun ortadan kalkacaktır.
sorun çözülürse veya çözülmezse bildirin başka yöntemlerde var onları deneyelim. -
hocam düzelmemiş tekrar çıkmaya başladı.sizin söylediğinizi yaptım ama olmadı -
yac tarama - düzeltme programını dene -
AdwCleaner programını kullan geçer
oda olmadı combofix -
quote:
Orijinalden alıntı: the warrior
hocam düzelmemiş tekrar çıkmaya başladı.sizin söylediğinizi yaptım ama olmadı
bide bunu dener misiniz olmazsa yine haber verin
Bu reklamların temel ana sayfası uzantılardır.İndirdiğiniz uzantılar sebebi ile oluşan
bu reklamları kaldırmak için öncelikle Google
chrome’da(explorer) Araçlar Sekmesine oradan
uzantılar sekmesine gelin
*Uzantıları sekmesinin karşısında çöp simgesi ikonu ile siliyoruz. Sonrada reklamlarımız
kalkacaktır. -
quote:
Orijinalden alıntı: sekscalibur
AdwCleaner programını kullan geçer
oda olmadı combofix
-
olmadı hocam -
kaldırıp tekrar kurma imkanınız var mı -
fena güldüm ya adamlar neler yapıyor
hocam kısayoldan açmayın direk açın bakın çıkacak mı ona göre kısayolu silip yeni kısayol oluşturun o şeyler böcek gibi her yer yerleşir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n-force -- 22 Ocak 2014; 4:30:50 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok
- entering the power saving mode shortly
- bios pili biterse ne olur
- cmd açılıp kapanıyor
- google silinen şifreleri geri getirme
- dlss nedir
- telefon şarj olmuyor
- bilgisayar hızlandırma
- mavi ekran hatası
- iso dosyası nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X