arkadaşlar bir arkadaşım çalıştığı yerde bir üst yetkilisi tarafından internete girmesinler diye şifrelemiş.. bunu nasıl yapabilir ve bu şifre nasıl kırılabilir.. biri açıklarsa minnet duyarım... şimdiden teşekür
şifre kırma programları var ama durumu bilemiyorum mesela internet explorer a bi şifre konmuş ise bunu firefoks opera gibi browser ile aşabiliriz. . .yani bunlarda internet tarayıcıları. . .
faka dial up tan bağlanıyorsanız yani ilk başta numarayı çevir diyorsanız onu bilemiyorum ordaki şifreyi nasıl değiştirirsin hiç bilmiyorum
firefox opera yı nerden bulurum nasıl çalıştırırım anlatsan dostum... google de arattırdım hep yabancı dil (ing. değiller) adres falan varsa versen sevinirim
Orjinalden alıntı: Nickodin-QX Konu şikayet edilmiştir.
Şikayet etmek lazım tabi biz zaman ayırıp burada birilerine yardım etmeye çalışıyoruz ya da yeni bilgiler ediniyoruz. Böyle başlıklar yüzünden zaman kaybına uğruyoruz.
O değil, her konuyu 3 kere açmakla ellerine ne geçiyor anlamıyorum. Sürekli bu konuda uyarılmalarına rağmen ısrarla forum düzenini bozacak şeyleri yapmaları bir gün kendilerine zarar verecek farkında değiller.
Lütfen biraz daha dikkatli ve duyarlı olalım, iyi forumlar..
Adam şifrelemişse vardır bir bildiği. Oturup işlerini yapsınlar... Şifrelemenin binbir türlü yöntemi var. Server üzerinden mi bağlanıyorlar yoksa direk modemden mi?
Isa Server mi kurulu vs. vs.
[Deleted by Admins]
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme