Şimdi Ara

Internethaber'in pis oyunu! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Aynısını Doğan Medya yapıyor.
    Şaşılacak bir şey yok.

doğan medyada yaptığı için mi şaşılacak bir şey yok?
  • Walla ben İnternethaber'e bir mail attım ve bundan sonra sitelerine girmeyeceğimi bildirdim...

Sık kullanılanlar'dan da sildim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kemall

Walla ben İnternethaber'e bir mail attım ve bundan sonra sitelerine girmeyeceğimi bildirdim...

Sık kullanılanlar'dan da sildim...

Al benden de o kadar. Senin bu mesajını gördükten sonra bende sık kullanılanlardan siliyorum. Şükür ki alternatifler hiç bitmiyor
  • bu konunun tansiyonu düşünce ve ortalık yatışınca insanların düşünceleri ne kadar değişecektir göreceksiniz. medya insanları çok gaza getirdi, sanki bir devlet büyüğü ölmüş gibi tantanası oldu bu olayın. Türk oğlu Türk bir gariban vatandaşımıza kıysalar gazetede haber bile olmaz. yazıklar olsun diyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Taner.

bu konunun tansiyonu düşünce ve ortalık yatışınca insanların düşünceleri ne kadar değişecektir göreceksiniz. medya insanları çok gaza getirdi, sanki bir devlet büyüğü ölmüş gibi tantanası oldu bu olayın. Türk oğlu Türk bir gariban vatandaşımıza kıysalar gazetede haber bile olmaz. yazıklar olsun diyorum.

Amerikalıların bi lafı war bildin mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: istimlakcı

quote:

Orjinalden alıntı: .Taner.

bu konunun tansiyonu düşünce ve ortalık yatışınca insanların düşünceleri ne kadar değişecektir göreceksiniz. medya insanları çok gaza getirdi, sanki bir devlet büyüğü ölmüş gibi tantanası oldu bu olayın. Türk oğlu Türk bir gariban vatandaşımıza kıysalar gazetede haber bile olmaz. yazıklar olsun diyorum.

Amerikalıların bi lafı war bildin mi

yoh

• Türkiyedeki bütün Medya kurluşlarına özelliklede Doğan medyaya
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.