Aynısını Doğan Medya yapıyor. Şaşılacak bir şey yok.
doğan medyada yaptığı için mi şaşılacak bir şey yok?
Walla ben İnternethaber'e bir mail attım ve bundan sonra sitelerine girmeyeceğimi bildirdim...
Sık kullanılanlar'dan da sildim...
quote:
Orjinalden alıntı: Kemall
Walla ben İnternethaber'e bir mail attım ve bundan sonra sitelerine girmeyeceğimi bildirdim...
Sık kullanılanlar'dan da sildim...
Al benden de o kadar. Senin bu mesajını gördükten sonra bende sık kullanılanlardan siliyorum. Şükür ki alternatifler hiç bitmiyor
bu konunun tansiyonu düşünce ve ortalık yatışınca insanların düşünceleri ne kadar değişecektir göreceksiniz. medya insanları çok gaza getirdi, sanki bir devlet büyüğü ölmüş gibi tantanası oldu bu olayın. Türk oğlu Türk bir gariban vatandaşımıza kıysalar gazetede haber bile olmaz. yazıklar olsun diyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: .Taner.
bu konunun tansiyonu düşünce ve ortalık yatışınca insanların düşünceleri ne kadar değişecektir göreceksiniz. medya insanları çok gaza getirdi, sanki bir devlet büyüğü ölmüş gibi tantanası oldu bu olayın. Türk oğlu Türk bir gariban vatandaşımıza kıysalar gazetede haber bile olmaz. yazıklar olsun diyorum.
Amerikalıların bi lafı war bildin mi
quote:
Orjinalden alıntı: istimlakcı
quote:
Orjinalden alıntı: .Taner.
Amerikalıların bi lafı war bildin mi
yoh
Türkiyedeki bütün Medya kurluşlarına özelliklede Doğan medyaya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme