Merhabalar ben bir apartta kalıyorum her katta ayrı modem var ve wifi gücü evimde etkisiz kalıyor, kesilmeler yaşıyor. Bunu önlemek için kablolu bir şekilde çözüm bulmak istedim ancak modemin tüm girişleri dolu bir de şöyle bir aparat var o da dolu. ben nasıl eve kablolu bir şekilde interneti çekeceğim hiç bilmiyorum. Anlayan biri yardımcı olursa çok memnun olurum. |
İnterneti Kabloyla Bilgisayarıma Bağlamak İstiyorum Ama
-
-
Tekrar ve son kez rica ediyorum.
-
Switch alacaksınız. 5 veya 8’li bir ürün işinizi görür -
switch cihazı almanız problemi çözer.
örneğin;
https://www.n11.com/urun/dahua-pfs3005-5et-l-5-port-10100-switch-3287764?magaza=sanaltoptancim
saygılar.....................
-
Çok Teşekkür Ederim Yardımlarınız İçin. Hemen Alacağım, Saygılar.
-
Böyle durumlarda, daha çok cihaza kablolu internet vermenin 3 yöntemi var:
1- En basit yöntem, Switch.
2- Daha güzel yöntem, Router ile dağıtmak... "Access Point" özelliği olan bir Router almanız en iyisidir. Modem üst katta diyelim, AP Router'ı alt kata koyarsınız, modemden APR'ye bağlantıyı yapıp internetinizi alt kata kablolu ve kablosuz dağıtırsınız. Alt katta daha güçlü kablosuz sinyalleri olur.
3- Modemin bir LAN çıkışından ikinci bir modemin WAN girişine bağlantıyla internetinizi dağıtabilirsiniz, ikinci modemle yine hem kablolu hem kablosuz dağıtım yapabilirsiniz. İkinci modemin arayüzüne bağlanıp birkaç ayar yapmak gerekiyor sadece. Buradaki ikinci modem, Router görevini üstlenir. Elde fazladan uygun bir modem varsa, yeni Router cihaz almak yerine bu yöntem kullanılmalı.
Router, adı üstünde, "yönlendirici".
Modem, adı üstünde, modülasyon-demodülasyon, DSL sinyalleriyle taşınan paketlenmiş (modüle edilmiş) verilerin çözülüp işlenmesinde görevlidir. Modem olmadan internete bağlanılmaz.
Modemi router olarak kullanabilirsiniz ama router'ı modem olarak kullanamazsınız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X