Bildirim
İnternetim Çok Yavaşladı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Torrentle Hız Testi Yapılmaz Seed Yoksa Yavaş İndirirsin.Başka Yerlerden İndirmeyi Dene -
TTNET son 1-2 haftadır bandwidth shaping olayını abarttı. Ülke içi Pardus ISO'ları bile komik hızda download oluyor. (torrent bile değil)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum torrentle test ettiğim falan yok bu sadece bir örnek ve internette dolaşırkende acayip yavaş . 28 dakikalık videoyu 1 saatte izledim neredeyse. Torrent 1 kb ile indiriyor .
TTNet kullanmıyorum Super Online kullanıyorum neden böyle oldu anlamadım . Bir de cayma parası istiyorlar 250-300 tl . Türkiye'de yaşamak ayrı bir dert arkadaş bu kadar berbat paracı ve kötü hizmet veren bir ülke olamaz . Ben her ay 60 tl ödeyeyim sen bana 10 TL lik hizmet ver . Oh! -
Torrentteki linkle alakalı bence,bende de oluyor bazen torrentde çok yavaş indirme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X