Şimdi Ara

İnternetim Çok Yavaşladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internetim çok yavaşladı bu aralar 14 GB indirme yaptım sadece ama benim bildiğim AKK 50 GB . Dosyaları çok yavaş indiriyorum bknz ;

İnternetim Çok Yavaşladı

Sorun nedir arkadaşlar yardım edermisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgrlilds -- 16 Temmuz 2013; 12:38:38 >

• Torrentle Hız Testi Yapılmaz Seed Yoksa Yavaş İndirirsin.Başka Yerlerden İndirmeyi Dene
  • TTNET son 1-2 haftadır bandwidth shaping olayını abarttı. Ülke içi Pardus ISO'ları bile komik hızda download oluyor. (torrent bile değil)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum torrentle test ettiğim falan yok bu sadece bir örnek ve internette dolaşırkende acayip yavaş . 28 dakikalık videoyu 1 saatte izledim neredeyse. Torrent 1 kb ile indiriyor .
    TTNet kullanmıyorum Super Online kullanıyorum neden böyle oldu anlamadım . Bir de cayma parası istiyorlar 250-300 tl . Türkiye'de yaşamak ayrı bir dert arkadaş bu kadar berbat paracı ve kötü hizmet veren bir ülke olamaz . Ben her ay 60 tl ödeyeyim sen bana 10 TL lik hizmet ver . Oh!
  • Torrentteki linkle alakalı bence,bende de oluyor bazen torrentde çok yavaş indirme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.