Şimdi Ara

internetim inanılmaz yavaşladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar. bende 3 gb kotalı 1024 bağlantı var. ama son 1 haftadır bağlantım aşırı yavaşaldı. download lar 7 kb üsütüne çıkmıyor. bağzen google a bile bağlanamıyorum. format attım ama sorun devam ediyor. biraz önce virüs taradım yine bişey çıkmadı sizce problemim ne olabilir. acaba ttnet e mi başvurmalıyım. yardım ederseniz sevinirm

• vürüs ve spy taramaları yaptırın ve güncel olsunlar bazen bir yazılım bulamadını digeri bulabiliyor........
  • arkadaş söylemiş spy taraması yap
  • bendede benzer sorun var..download hızım 15-20 kb arasında..ve sayfaları yavaş açıyor..ne anladık 1024 den....hiç bi faydasını göremiyoruz..herzaman olduğu gibi telekoma tekrar tekrar
  • teşekkür ederim peki spy için hangi programı önerirsiniz? ben şu anda avast ın son sürümünü kullanıyorum. önerdiğiniz bi program varsa söyleyebilirmisiniz?
  • indirme hızını elbetteki spy çok etkiler o kadar olmaması lazım 7 ve altı bence uraşma arkadaşım anlaşılan senin pc şifayı kapmış formatla gitsin.......
  • quote:

Orjinalden alıntı: ARone

teşekkür ederim peki spy için hangi programı önerirsiniz? ben şu anda avast ın son sürümünü kullanıyorum. önerdiğiniz bi program varsa söyleyebilirmisiniz?

kaspersky anti-vurus 6.0 var bende...kasperden şaşma derim
  • Ya bende 256 sınırsız var ama bende böyle bi sorun yok... Dl larda 20 yi falan görebiliyorum... Ama arada sırada benim de net sapıtmıyo diil. telekoma benden de
  • hemen evhamlanma aynı sorun bende de var.bende 1024 sınırlı kullanıyorum ve bi haftadır inanılmaz yavaş.pc de sorun olmamalı.sorun telekomda
  • quote:

Orjinalden alıntı: keltikfrost

hemen evhamlanma aynı sorun bende de var.bende 1024 sınırlı kullanıyorum ve bi haftadır inanılmaz yavaş.pc de sorun olmamalı.sorun telekomda

Evet özellikle şu 1 haftadır feci şekilde yavaşladı.Sorun telekomda kardeşim
    TELEKOMA
  • hem pahalı hem kötü hizmet yurt dışındaki komik rakamları duydukca içim acıyor vatandaşın sırtından daha ne kadar para kazancak bu telekomdaki zati muhteremler.
  • yani bize yine beklemek düşüyo tekrar arattım ama ne virüs nede spy var. zaten çıkmasını da beklemiyordum. daha yeni format attım. ttnet
  • japonya 100 mbit 53 dolar türkiye 0.5 mbit 60 dolar byte dergisi agustos sayısısayfa 9 ve indirim uygulanmış hali.........
  • ya bu adsl çıldırtacak beni bu ayın faturası gelmiş bugün. hemde kotamı 350mb aşmışım. yaa daha benim kotam 2.247.. ne şerefsiz adamlar bunlar yaa. şimdi uğraştıracaklar beni ana bayisine gitmem lazımmış.. ttnet allah seni nası biliyosa öle yapsın
  • telekommmmm duy sesimizi sana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.