Şimdi Ara

İnternetimizi Hijack eden ISS'lar | Encrypted SNI ile Korunmak | Gizlilik İçin Programlar (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
413
Cevap
144
Favori
40.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
197 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kabaca susun daha beter olur diyorlar...
  • murat.karagoz kullanıcısına yanıt
    istanbulda sunucu açmışlar...

İnternetimizi Hijack eden ISS'lar | Encrypted SNI ile Korunmak | Gizlilik İçin Programlar
  • R.P Zero W'de bluetooth var. R.P'yi televizyona HDMI ile bağlasak(hem ses hem görüntü), telefonla R.P'ye Bluetooth ile bağlansak, Telefondan açtığımız müziği Bluetooth ile R.P aracılığıyla TV'ye bağlı olan(3.5mm jack) ses sisteminden alabilir miyiz?

Bununla ilgili Y.T'da bir video buldum ama ekranı net göremiyorum ve anlayamadım. Siz ne dersiniz?

BT SPEAKER_Raspberry

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nike35 kullanıcısına yanıt
    Evet yapılabilir, google da pi zero bluetooth speaker yazınca birçok örnek çıkıyor. Sanırım bu forumun "donanım" kısmına raspberry pi eklenmesinin zamanı geldi. Arduino alt forumunda birkaç raspberry pi konusu var. Aktif olacağını düşünüyorsanız forum desteğe yazabiliriz.
  • Ekipmanlar geldi...

İnternetimizi Hijack eden ISS'lar | Encrypted SNI ile Korunmak | Gizlilik İçin Programlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nike35 -- 4 Haziran 2020; 10:8:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• nike35 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır. Konu içeriği daha fazla dağılmasın diye önceki mesajlarımı sildim. Yanlış anlaşılmasın. İsterseniz siz de silebilirsiniz. PM'yi açtım, herhangi bir sorunuz veya öneriniz olursa bana ulaşabilirsiniz.
  • goodbyedpi ve simplednscrypt kulanıyordum bugün sistemin çalışmadığını fark ettim başka sorun yaşıyan varmı?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClockerTr28 -- 4 Haziran 2020; 20:21:52 >
  • ClockerTr28 C kullanıcısına yanıt
    ayni ayar operada da mevcuttur.
  • cengizhan66 kullanıcısına yanıt
    doğrudur hocam ben bugün keşfettim valla
  • cengizhan66 kullanıcısına yanıt
    Sorun tam olarak nedir? Engelli sitelere mi ulaşamıyorsunuz yoksa şifreli dns mi çalışmıyor.

Engelli sitelerde sıkıntı varsa https ile erişmeyi deneyin yine olmazsa GoodbyeDPI ayarını önceki sayfalarda bahsedildiği gibi -1 durumuna almayı deneyin.

ilgili mesaj:https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/143777621

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoolSnow -- 6 Haziran 2020; 2:25:23 >
  • CoolSnow kullanıcısına yanıt
    2 bilğisayardada düzgün çalışıyordu birden ikisin dede çalışmadı o ayarları denedim faydası yok zaten https de herşey mecbur firefox a geçtim orda her şey düzgün

Dns şifreleme güzel çalışıyor goodbyedpi çalışmıyor
  • Siz hangi ISP'ı kullanıyorsunuz? Abonesi olduğunuz alternatif ISS'lerden biriyse sadece DNS değiştirip yasaklı sitelere giremiyor musunuz? Forumda birkaç kişi görmüştüm, bu şekilde her siteye giriyorlar. Tabii ki hepsi Netspeed, TurkNet, vs. gibi alternatif ISS'lerin aboneleriydi.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.