Şimdi Ara

İnternetini Kapatmadan TurkNet'e Hızlı ve Ücretsiz Geçiş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
3
Favori
9.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kompile dolturt hocam; ben de senin arkandanım.İnternetini Kapatmadan TurkNet'e Hızlı ve Ücretsiz Geçiş 

• 4 aydır binada Gigafiber kutusu takıldı kabloları bağlandı ancak halen daha sinyal verilip aktif hale getirilemedi bir türlü. Gerçekten beklemekten sabrım tükenmiş duruma geldi.
  • _PowerStaff_ kullanıcısına yanıt

internet altyapı sorgulamada gigafiber olarak gözüküyor mu

• sahafiec kullanıcısına yanıt

Dünya standartları derken kastettiği şey simetrik internet hocam. Yani bine bin gibi, beş yüze beş yüz gibi. Gigafiber de bine bin internet sunduğu için dünya standartları diyor çünkü çoğu ülkede yaygın bir uygulama.

• teamwork kullanıcısına yanıt
    Hayır, halen daha VDSL altyapı olarak hız çıkıyor ama "Gigafiber var mı ?" kısmından sorgulayınca da "Harika, Gigafiber bölgesindesiniz" yazısı çıkıyor.
  • @TurkNetDestek zehirli oku atıp kaçtın. Eleştirilere cevap verecek misin? Yada buradaki geri beslemeleri kampanya ekibine iletecek misin? Gördüğün gibi baya olumsuz tepki var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu_ -- 17 Eylül 2024; 16:59:11 >
  • Hiç büle şey de görmedim; paramızla hizmet alacağız diye sınava mı giriyoruz? Ne puanı kardeşim; puanı tüketici aldığı hizmete verir. Roller değişmiş galiba. Hizmet tüketiciyi puanlıyor.İnternetini Kapatmadan TurkNet'e Hızlı ve Ücretsiz Geçiş 

ALLAH; akıl ve sabır versin.İnternetini Kapatmadan TurkNet'e Hızlı ve Ücretsiz Geçiş 

İnternetini Kapatmadan TurkNet'e Hızlı ve Ücretsiz GeçişAllegro Music Officialyoutube
    DESTEK VE PARÇALARIN DEVAMI DAHA FAZLASI İÇİN KANALA ABONE OLMAYI VE SOSYAL MEDYA HESAPLARIMI TAKİP ETMEYİ UNUTMAYIN... İYİ DİNLEMELER... *MİX-MASTERİNG: OĞULCAN ERGÜN (ALLEGRO) *GÖRSEL: OĞULCAN ERGÜN (ALLEGRO) *INSTAGRAM: https://www.instagram.com/allegromusicproduction *INSTAGRAM: https://www.instagram.com/oglcn.amp *BERGEN: https://www.youtube.com/watch?v=v_bNTaWy9Mw *2PAC: https://www.youtube.com/watch?v=OSgkBF6LjH4 #allegromusic #bergen #2pac #sabırver #hipHop -TAG- hip hop, hip hop beat, hiphop is back, hiphop rap, hip hop müzik, hiphopjobz, hip hop 2020, hiphoplife, hiphop arabesk hip hop beat, hip hop beats, hip hop beat free, hip hop beat 2020, hip hop beat trap, hip hop beat türkçe, hip hop beat slow, hip hop beat sample, hip hop beat rap, hip hop beat battle, boom bap hip hop beat, dope hip hop beat, hip hop duygusal beat hip hop battle, hiphop battle beat, hip hop battle songs, hip hop battles, hip hop battle music, hip hop battle mix, hip hop battle beats, hip hop battle tracks rap battle beat, rap battle turkey rap beatleri, rap beats, rap beat free, rap beat instrumental, rap beat 2020, 2pac, 2pac remix, 2pac 2020, 2pac acapella, 2pac beat, 2pac big, 2pac best, 2pac creed, 2pac cover, 2pac clip, 2pac car, 2pac changes türkçe arabesk sample battle beat allegro bergen, allegro beat, allegro bergen geleceksen bugün gel, allegro bergen bitirdin beni, allegro bergen sabır ver, allegro bergen ft tupac sabır ver, allegro prod bergen, allegro bergen tupac bergen sabır ver remix, bergen sabır ver trap, bergen sabır ver tupac, bergen sabır ver beat, bergen sabır ver allahım, bergen sabır ver allegro, bergen sabır ver bass, bergen sabır ver bass boosted, bergen ft tupac sabır ver
    https://www.youtube.com/watch?v=bXWTxl5KvrU

İnternetini Kapatmadan TurkNet'e Hızlı ve Ücretsiz Geçiş 

• Dalga geçiyorlar herhalde, firmaya bak yaptığı kampanyaya bak
    Git çatır çatır kaz hattı çek işi bitir ama nerde…
  • Bir gün bir baktım binaya bunlar kutu koymuş. Bende TT aboneliği bitince bu arkadaşlara geçtim. Binada benden başka kullanan yok. Büyük nimetmiş gerçekten.

Bekleyen herkese gelir bir gün inşallah.

Not: Hiç başvuru yapmadım.

• Doğduğumuzda bakır kablo vardı. Öleceğiz yine bakır kablo var.

Bi cacık olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Virtual Reality

Doğduğumuzda bakır kablo vardı. Öleceğiz yine bakır kablo var.

Bi cacık olmaz.

Bizim evin olduğu yerde 1950-60larda tek katlı ev varken dedem doktor olduğu için telefonu varmış. Bizim ilçenin ilk telefon hatlarından biriymiş, o zamanlar tabi santral falan olmadığı için telefonun diğer ucunda bir görevli olurmuş, dedem telefonu açınca görevli kişinin zili çalarmış ve '' kimi aramak istiyorsunuz? '' diye sorarmış. Dedem de işte diyelim ki Kadıköy'deki Doktor Ahmet bey'i aramak istiyorsa görevli arkadaş önce Kadıköy görevlisine bağlarmış, bu bağlama işi tamamen elle soketlere kablo sokularak yapılırmış, bizim evden gelen kablonun ucunu kadıköy tarafına bağlarmış yani, sonra kadıköy görevlisi de ahmet beyin kablosunu takınca iki ev arasında bağlantı kurulmuş oluyormuş.

Yıl oldu 2025, biz hala aynı kablolar ile devam ediyoruz, halen aynı bakır kablolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: _PowerStaff_

Hayır, halen daha VDSL altyapı olarak hız çıkıyor ama "Gigafiber var mı ?" kısmından sorgulayınca da "Harika, Gigafiber bölgesindesiniz" yazısı çıkıyor.

Eğer ''GiaFiber bölgesindesini'' yazıyorsa mahallenize GigaFiber gelmiş demek oluyor, ya planlanıyor, ya döşeme aşamasında, ya da size birkaç sokak uzaklıkta GigaFiber kullanılıyor. Yani size gelmesi yaklaşmış demektir.

• Bursa'da büyük bir sitede oturuyorum. Gelip kurarsanız iyi müşteri kazanırsınız. benden söylemesi. detay için dm. İnternetini Kapatmadan TurkNet'e Hızlı ve Ücretsiz Geçiş 

• SiNaPSiS kullanıcısına yanıt

Çoğu yerde neredeyse hiç kazmıyorlar ki hocam.. Binadan binaya havai kablo atlıyorlar :) Benim 2 sokak yandan havai kablo ile bağlanmıştı aboneliğim 2 ay sonrada telekom ekipleri ''sözde yanlışlıkla'' 2.kattaki binaya yapışık fiber kabloyu kesmişlerdi. Zaten 15-20 gün internetsiz kaldığım bu arıza sonucu kablomu takip edip bu durumu farketmiştim.

• İnternetini Kapatmadan TurkNet'e Hızlı ve Ücretsiz Geçiş

İnternetini Kapatmadan TurkNet'e Hızlı ve Ücretsiz Geçiş

Yukarıdaki fotografı 16.ocak 2022 de çekmişim. evim buraya yaklaşık 250 mt uzaklıkta. yaklaşık 2.5 yıldır turknet fiber bekliyoruz İzmir Buca Atatürk mahallesi çekilen yer Buca Hasanağa bahçesi saygılarımla.. @TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waterman -- 24 Eylül 2024; 14:17:38 >

• Devletin zorunlu tuttuğu,

Belediyelerin 81 ilde protokol imzaladığı,

ilçeleri de içine kattığı,

Ortak daha hattı kanalı sistemi kurulmadan hepsi yalan dolan hava civa işler. Superonline kafasına göre kazar hat çeker, turksat kafasına göre hat çeker, TT kafasına göre hat çeker. Örümcek ağı gibi olur her yer, so hat çekerken TT yi koparır, turksat bakım yaparken SO yu koparır. Bu 3 firma baskı kurar aman efendim diğer marka da neymiş hat mat çekilmesin der lobi kurar belediye izin vermez.

Bu ülkede işler böyle yürüyor. Olması gereken, Telefon, fiber, kablotv vs ne kadar hat varsa belediyeler destek olacak firmalara ve ortak bir alt yapı kanalı kurulacak. Ya da devlet zorunlu tutacak TT nin logar sistemi gibi yer altından giden kocaman hatları kullanılacak. Tek bir kanaldan her firma istediği gibi lisans aldıktan sonra hat çekebilecek bu kadar basit.

Benim evime Turksat kablo geliyor ama max 100mbit coax kablo sistemi var. TurkTelekom saha dolabı koydu sadece güçlendirilmiş şekilde vdsl sunuyor 2024 senesinde bakır kablo ile, en kalitelisi şu an SO daire içine kadar fiber var ama fiyatları dolayısı ile geçemiyorum çok pahalı. Turknet de tt altyapısını kullanıp max 30küsür mb hız verebiliyor.

Kısacası şu devirde hat çekilme işlemi falan yalan. Zaten ekonomik kriz var, belediyeler de izin vermez bir ton bürokratik işlemler. İnstagra fenomen çekişili mantığı ile form falan doldurup çekilişe katıldım diye 3 kişiyi de etiketler gibi şeyler yaptırmanın hiç bir mantığa sığar tarafı yok. Kapıya hizmet getirilir, rekabetçi fiyat sunulur, sözleşme bitiminde mis gibi yeni operatöre geçilir bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 26 Eylül 2024; 1:54:59 >

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

Hocam bilgi notu olarak paylaşmak istiyorum. Binanızda Superonline fiber var ise aynı altyapı ile Vodafone üzerinden de hizmet alabiliyorsunuz.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Yanılmıyorsam, Milenicom ünvanlı ISS de hem Superonline hem de T.Telekom altyapısından FTTH hizmeti vermekte. Bu durum Vodafone için de aynı. Ayrıca çok kısıtlı birkaç bölgede kendi FTTH şebekesi de var.

• Zamanında bir başvurum olmuştu. Üstünden baya zaman geçti evlendim başka eve geçtim, hala gelişen bir şey yok. Yeni adreste başvuru yapayım dedim "değerlendirilmekte olan bir başvurunuz var" dedi. Sevinsem mi kızsam mı bilemedim. En azından eski adresteki başvuru duruyor. Bizim ömrümüz yetmez sanırım.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Hımm bunu bilmiyordum pahalı diye SO 'ya hiç bulaşmadım Turksat stabil diye sürekli onunla devam ediyordum. Seneye sözleşme bitince bir düşüneyim SO seçeneğini bakalım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.