Şimdi Ara

İnternette dolaşan PSP2 tasarımları... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
7.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1 5 ve 6 tı güzelmiş
  • 1. gerçekten mantık olarak iyi sony bencede böyle yapmalı böylece daha geniş bir ekrana sahip oluruz film seyretmek çok keyifli olur... ayrıca sağlam wi-fi, gps 2. analog hepimizin ortak dileği
  • 1. ve 6. olabilir ama 4. de fena değil gibi
  • tabiki 6 numara en iyisi olmuş ama L ve R tuşları nerede olur bilemem aslına bakarsanız 7 numara gibi olsa bana kesinlikle yeter tabi tarayıcısı iyileştirilirse
  • 6 Numarayı taşıyabilmek için bir bavul gerek

Adı üstünde PlayStationPORTABLE

(:
  • 6 numara en iyisi olmuş
  • 6 en guselı
  •  İnternette dolaşan PSP2 tasarımları...

İnternette dolaşan PSP2 tasarımları...

• Valla bunların hepsı fake belkı 1. ve 6. tasarım guzel olabılır ama dıgerlerı berbat bence bir de GoldPunch arkadasımızın paylastıgı ilginc bir alet olabilir.Tesekkurler elinize saglık.
  • arkadaşlar sonynin resmi sitesinde okudum şu anda yeni psp çıkarmayı düşünmüyorlaşmış şu anda ps3e yoğunlaşmışlar yani daha çok ps3 ve onun oyunlarıyla ilgileniyorlarmış ama çıkarmak istedikleri bi ürün varmış onuda arkadaş koymuş rula şeklinde yani ekranda rulo oluyo çıkarsa böle bi ürün çıkarmış
  • ben 1 ve 6 yı çok beğendim walla ha şu rulo da bi acayip miş o zamn ekran nası olcak ki tuşlarını bile göremedim :S bi düşse ekran tuz buz mu :D
  • Hİçbiri güzel değil sadece 1. olan azbuçuk aradan sıyrılıyor.Diğerleri ise oldukça saçma tasarımlar belliki 13-15 yaş ortalamasının tasarımları.

GoldPunch ın verdiği resimler ilginç bir dizayn ama estetik ve kullanılabilirlik maalesef ondada SIFIR...
  • 1
    7
    4
    6

biitim bu modellere
  • en iyisi tasarım işini psp2 için sony'e bırakmak...
  • 1 ve 8 bana göre en güzelleri olmuş harika fake olsalar bile hayali güzel :D
  • 2 numara ds nin tıp demiş burnundan düşmüş gibi:D
    bence en iisi 6 walla öyle bir tasarım olsa direk 100.000 satardı ilk günden
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.