Şimdi Ara

İnternette Donma ve Download Kopması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Kullandığım modem Inca Im-204. Ethernetten bağlanıyorum. Bağlantımda sık sık kısa süreli (30 sn civarı) donmalar oluyor. Daha sonra tekrar sinyal gelip, bağlantı kuruluyor. Herhalde Ttnet'ten kaynaklanan bir problem. Buna alışığım. Sorunum şu,

Daha önceki külüstür usb adsl modemimde bağlantıda donma olduktan sonra, bağlantı tekrar gelince downloadlarım ben müdahele etmeden kaldığı yerden devam ederdi.

Ama şu an kullandığım daha yeni modem routerde, donma olduktan sonra bağlantı gelince downloadlar devam etmiyor. Hele indirdiğim yer rapidshar gibi bir siteyse, sıfırdan tekrar başlatmak zorunda kalıyorum. Bu durum, büyük boyutlu dosyalar indirirken çok sıkıntı yaratıyor.

Sorun ne olabilir? Acaba modem ayarlarında yapacağım bir oynamayla bunu düzeltmek mümkün mü? Eski usb modemin hiç ayarı yoktu. Şu ankinin ise çoğunun ne olduğunu bile bilmediğim bir sürü ayarı var.

Tekrar özetleyecek olursam, derdim donmayı engellemek değil, bağlantı geldikten sonra downloadların eski modemdeki gibi kendiliğinden devam etmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panpa -- 6 Kasım 2010; 12:42:10 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.