Şimdi Ara

internette para kazanma hakkında yol gösterici bir site

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar ankat doldurarak para kazanmak istiyorsanız Myiyo.com sitesine ücretsiz üye olabilirsiniz.
    Bu sitede doldurduğunuz anketlerden puanlar kazanıp daha sonra bu puanları nakde çevirip para kazanabilirsiniz. kazançlarınız belli bir miktara ulaştığınız da paypal hesabınızla ödeme alabilirsiniz.

siteye üye olduktan sonra mailinize gelen aktivasyonla üyeliğinizi aktive edin. bu işlemden sonra 100 puan kazanacaksınız. daha sonra anasayfada ki menülerden anketler menüsüne girip profil akneti kısmını eksiksiz doldurun ve 500 puan daha kazanın.
    daha sonra size gönderilecek anketleri doldurarak puanlar kazanacaksınız. 1000 puan 1 euro demektir.
    size gönderilen anketler anketlerin uzunluğuna göre 1000-2000-3000 puan olabilir.
    Ne kadar çok anket o kadar çok puan ne kadar çok puan o kadar çok para demektir.
    Myiyo.com' a üye olup kazanmaya başlayın. ben yeni başladım sayılır. şuan da 10000 puan kazandım. anketler geldikçe daha da artacak.
    unutmadan üye olduktan sonra yukarda da bahsettiğim profil anketini doldurmayı unutmayın. anketlerin gelmesi için profil anketini doldurmanız gerekmektedir.
    herkese bol kazançlar.. şimdi tıkla ve üye ol Myiyo.com

AYRICA myiyo.com SİTESİYLE İLGİLİ KAZANÇ KANITI GÖRMEK İSTİYORSANIZhttp://www.nkazan.com/2016/04/para-kazandiran-anket-siteleri-myiyo-com/ BU YAZIYI OKUMANIZI T

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.