Şimdi Ara

internetten açık parfüm alma sitesi var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nasıl internetten d&p david walker veya efsane markalarını alabilirim? Oturduğum yerde hiç birinin bayisi yok en az 100 km uzağım da lütfen yardım edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nddeniz

açıkparfümler.com şiddetle tavsiye edebilirim...

Sağolun bir bakayım siteye

• felekut F kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_83714601/f_//tm.htm

sitenin sahibi arkadaş forumda da satış yapıyor on numara bir kişiliktir tavsiye edilir kokular sağlamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: balomer

http://forum.donanimhaber.com/m_83714601/f_//tm.htm

sitenin sahibi arkadaş forumda da satış yapıyor on numara bir kişiliktir tavsiye edilir kokular sağlamdır.

Teşekkürler hala almamıştım ama yorumları okuyunca burdan almaya karar verdim sonucu buraya yazarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • balomer kullanıcısına yanıt
    Hocam birde hangi kokuyu önerirsiniz? ben hiç açık veya orijinal pahalı parfüm almadım forumda d&p ve ixora nın 212 sine iyi demişler ama bargello kötüymüş forumda satan arkadaştan hangi kokuyu tavsiye edersiniz 212 nasıldır?

• quote:

Orijinalden alıntı: felekut

Hocam birde hangi kokuyu önerirsiniz? ben hiç açık veya orijinal pahalı parfüm almadım forumda d&p ve ixora nın 212 sine iyi demişler ama bargello kötüymüş forumda satan arkadaştan hangi kokuyu tavsiye edersiniz 212 nasıldır?

valla 212 güzeldi bayagi lakin bende hemen uçtu babamda Gün boyu durdu bunun dişinda yasiniz ne bilmiyorum ama ben e70 e61 bu iki kokuyu çok sevdim bunun dişinda e7 e15 de olabilir konuya detayli yazarsanız onlarda yardimci olurlar

• Ben şahsen toll.com.tr'den sipariş ediyorum. Açık parfüm buradakiler de. Orijinallerle aynı kokuya sahip ve fiyatı daha makul. Cep yakmıyor açıkcası Gayet güzel kokuları mevcut ve kalıcılığı uzun süreli. Toll'ü tavsiye ederim ben şahsen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.