Şimdi Ara

Internetten Aktivasyon Olmadan Çalışan Antivirüs?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

mimarım. mimari büro sahibiyim. işyerinde bilgisayarlarımın hiçbiri internete bağlı değil. virüsten korunmak için komple böyle bir çözüm uygulamıştık. antivirüs yüklemeye de gerek duymadık. fakat projelerin çıktısını almak için gönderdiğimiz usb flash disk geri döndüğünde virüslü olarak döndü. ve bilgisayara taktığmızda networkten doğru tüm bilgisayarlara yayıldı. şimdi avast, avira, avg gibi bir ton program deniyorum fakat internet olmadan hiçbiri aktifleşmiyor. kurulum tamamlansa da internete bağla ve ilk aktifleşmeyi yap falan diyor.
    bana önerebileceğiniz -hiç internete bağlanmadan kurulan- bir program var mı?

virüsten de kısaca bahsedeyim. flashdiskteki tüm dosyaları isimsiz gizli bir klasör açıp oraya atıyor ve flashdiskin içine de görünen bir kısayol dosyası ekliyor flashdiskin ismiyle aynı isimde. ben kendi bilgisayarımda ona tıklamadığım için benim bilgisayara bulaşmadı ama diğer arkadaşlar ne yazık ki gerçek klasörü o sanıp o kısayola tıklamışlar ve böylelikle virüs bulaşmış. şimdi flashdiske ne kopyalarsam kopyalayayım o gizli dosyanın içine giriyor ve dosya paylaşımı yapamıyoruz.

• kardeşim kaçak yollara başvurmana gerek yokki. microsoft security essentials , avast free, avira free, avg free prugramlarından herhangibirini indir güncelleme de sıkıntıda çekmessin. virüs programlarını tam koruma değil ama kısmi koruma verdikleri proframlar kendi sitelerinden indirebilirsin. yada link atabilirim indir.

http://www.tamindir.com/avg-anti-virus-free-edition/

avira
    Gerçek zamanlı korumanın en iyisi için ücretsiz Windows antivirüsü | Avira
    http://www.avira.com/tr/download-start/product/avira-free-antivirus

• ben zaten hiçbirşeyi kaçak kullanmıyorum. internete bağlanmıyor olmama rağmen tüm windowslarım ve kullandığım çizim programları lisanslı. siz tam olarak meseleyi anlamamışsınız. bu verdiğiniz programlar internete bağlı olmayan bilgisayarda ilk kurulumu gerçekleştiremiyor.
  • Belki size yardımı olabilir.
    buraya bakınız

Edit:

Maalesef dh verdiğim linki filtrelemiş.

http://www.****.com/pc-yazilim-genel/smart-virus-remover-2-0-1-0-usb-virusu-new-folder-exe-temizleme-547762.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvanha -- 9 Mart 2013; 15:28:24 >

• Hiren Boot's CD
    yada AVG Rescue CD ,Kaspersky Rescue Disk 10'da olabilir.
  • sinan bey aynı dertten ben de muzdarip durumdayım.
    benim işyerinde de internete bağlı olmayan bir bilgisayar var ve galiba virüs bulaştı.
    siz bu meseleyi çözebildiniz mi acaba?
    Hangi programı kullandınız. Aktivasyon için illa internet istiyorlar.
    Yardımcı olabilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.