Eger yapamam diyorsaniz elektrikcilerden medet ummayin hocam bi bilgisayarciya toplatin parcalari vatandan alabilirsiniz.
Öyle yapacam zaten.İstediğim anakart stokta yok gelince veriyorum şiparişi.
Sistem neydi
evet sistem neydi bu arada ben imzandaki sistemi kompe netten aldım artı olarak 4 tel 3 laptopuda netten aldık :D
Masallah
Hepsi benim değil hocam
Onun icin demedim hocam yani internetten alisveris fenomeni olmussunuz combo yapmissiniz masallah :D
:D aynen hocam bizim şehirde sadece teknosa var oda direk kazık :D kırşehir
hocam burda bile teknosa bimeks vatan gold felan var orada olmaması ilginç
Bence internetten bişey alınmamalı,hele hele telefon vs. gibi şeyler.Resimlerine bakıyosun güzel felan ürün bi geliyo bu ne diyosun. :D vatan felan olan bi şehirde pc den anlayan bi tanıdık akraba varsa ona aldırın sistemi toplatın direk size göndersin hocam. :D
quote:
Orijinalden alıntı: themaniak
quote:
Orijinalden alıntı: AlicanDernek
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SAHİNKNINOĞLU
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: GuKaMa
quote:
quote:
Bulundugunuz yerde vatan magazasi varsa gidip ordan alirsan istediginiz zaman size bilgisayari kurup veriyorlar
Ekran karti ise gtx770 olabilir
Vatan yok malesef mecbur internetten alıyorum
eksen ve inventus a bakı o zaman ayrıca ben gtx 770 i seçerdim
Eger yapamam diyorsaniz elektrikcilerden medet ummayin hocam bi bilgisayarciya toplatin parcalari vatandan alabilirsiniz.
Öyle yapacam zaten.İstediğim anakart stokta yok gelince veriyorum şiparişi.
Sistem neydi
evet sistem neydi bu arada ben imzandaki sistemi kompe netten aldım artı olarak 4 tel 3 laptopuda netten aldık :D
Masallah
Hepsi benim değil hocam
Onun icin demedim hocam yani internetten alisveris fenomeni olmussunuz combo yapmissiniz masallah :D
:D aynen hocam bizim şehirde sadece teknosa var oda direk kazık :D kırşehir
hocam burda bile teknosa bimeks vatan gold felan var orada olmaması ilginç
Benim yaşadığım yerde teknosa bile yok.
inventus ve eksen bılgısayardan gozunuz kapalı alısverıs yapabılrısınız ınventus hızmet satıs-satıs sonrası olarak hepsınden bır adım once benım ıcın onundısında sanalmarketim nova bilgisayardanda alabılırsınız
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme