Arkadaslar bu site tamamen gerçek bir komisyon sitesi ve programda onlarin bi ürünü. Sizin o reklamlari gördügünüzü varsayip size sn de bir 1 kredi veriyor.Yani 0.01 $ bu programi arkaplanda çalistirin bence benim bu programi çalistirma sürem 4 saat ve kredim 1049 suanda.Krediniz arttikça kredi artma oraniniz da artiyor.Bence ay sonunda aha iyiki çalistirmisim diyeceksiniz.Çünkü elinize en azindan net 48$ geçecek.
48$ x 1,36 = 65 YTL sizce az bi parami? Birde eger bu siteye bu verdigim linkle yani beni referans olarak gösterirseniz.Birbirimizin kredilerinden pay alacaz.Yani ben 1000 kazandigimda sizde 150 kredi kazanacaksiniz.Ben iyi para kazanacagimi umuyorum...
Ben programi yükledikten 1 saat sonra 600 krediye ulastim.Yani 0.6 $. 10 saat=6$ bu demek oluyorki internette takilirken bu programi kullanirsaniz.Günde 10 milyon garanti...Üye olurken çek seçeneklerinde 50$ seçerseniz paraniz 50$ olunca çek gönderilir.Iyi kazançlar...
krediniz 30000 oldugunda yani aslinda onlarin size verdigi kredilerle birlikte bu 50000 oluyor...50$ lik çekinizi siteden isteyebiliyorsunuz.Eger amerikada yasasaydik bu çek elimize 1 hafta içerisinde geçecekti.Fakat Türkiyeye yapilan ödemeler 2 haftayi buluyor.Ben size garanti veriyorum.Inanmazsaniz sitenin içerisinde ödenmis çek görüntüleri var 120$ da var 50$ da var.Tek mesele o animasyonu yürütmek...Bu para hepimize ilaç gibi gelecek....
adamlarin 3 milyonun üstünde üyesi var ve hepsine çekleri yollanmis.Senin kazandigin her kredi için adam 0.04 $ kazaniyo o sirketlerden sana %25 ini vermis çok mu...
Bu linke kaç arkadasinizi üye yaparsaniz o kadar çabuk artar kredileriniz benim krediler 4 sn de bir artiyor.Sizde çok para kazanacaksiniz...Bu linkten arkadaslarinizi üye yapin sizinde 4 sn bir artsin kredileriniz...Ay sonu geldimi alsana 70 YTL çatir çatir yiyin.
Denemekte yarar var deneyin pisman olmayacaksiniz...
Sadece farenizi oynatip sol üstteki adami yürütmek.Bu sirada gelsin krediler gelsin paralar...
Adamlar senin kazandigin her kredi için 0.04$ sirketten aliyor.Sanada 0.01 ini veriyor.Yani adam senden zaten para kazaniyor ve kazancini arttirmak için kar ortakligi sunuyor...Is bu kadar basit...Ne kadar üye o kadar kredi demek adam için yani 1.000 üyenin günde ortalama 1000 kredi kazandigini düsünün.
1.000.000 kredi * 0.04 günde 40000$ kazaniyolar.sanada 10000$ ini dagitiyor.
Sitenin çekleri ödememesi gibi bir durum yok çünkü güven yani üye kaybetmek istemez... Bilmem anlatabildimmi????
Bu sitenin dünya üzerinde 3.000.000 a yakin kullanicisi var.Demek istedigim paralari ödemeseler bu kadar üyeleri olurmuydu???
Çeklerinizi bir sonraki ayin 1-15 i arasinda siteye giris yaparak isteyebiliyorsunuz.Bana güvenin karli çikacaksiniz.Çünkü bu site kurulali tam 5 sene olmus.Ve hiçbir sekilde bu site hakkinda yaptigim google arastirmasinda kötü bir yoruma rastlayamadim.Yabanci forumlardaki yorumlarda hep iyi oldugundan bahsediliyor.
Girin üye olun programi internette takilirken açik tutun ve sol üstte bulunan animasyonun arada bir üstüne gelince devam ediyor...
Gelelim çeki isteme bölümüne.Siteye giris yatiginizda account sayfaniz açilir.Kazandiginiz krediler 50000 olunca(siz 30000 yapin yeter,çünkü bana 5000 de avans verdi simdiden)çekimi istiyorum bölümü var.(request)Paraniz 50$i geçtimi basabiliyosunuz.Çekiniz 2 hafta içinde adresinize teslim...
Bu siteden para kazanmaniz için seye dikkat etmelisiniz... 1.)Üyelik bilgilerinizi dogru girmek.Yani adresinizi dogru girmezseniz paranizi baskasi alir.(Kesinlikle kredi karti bilgisi istenmiyor.)
2.)Programi çalistirdiktan sonra sol üstteki animasyonu arada bir üstüne gelerek hareketlendirmek.(Yasli amca uyumaya baslarsa krediniz artmiyor.)
3.)"Bu paraya gerçekten ihtiyacim vardi.Ilaç gibi geldi."Demeye hazir olun...
Bu krediler yükselmiyor demeyin çünkü bazi sinirlari geçince size bonus veriyor.. 2000 i geçerseniz 1000 5000 i geçerseniz 2000 10000 i geçerseniz 4000 yani 10$ kazanacaginiz yerde 17$ kazanacaksiniz...
Arkadaşın dediği siteyi biraz bende inceledim ve üye oldum bir program kuruyoruz ardından spyware programlarında bunun çalışmasına izin veriyoruz. Sonra bu program da gerekli olan link Aşağıdaki gibidir bunu tıklayıp üye olu derim denemekte ne zarar var ben Amerikadan gelip beni suçliycaklarını düşünmüyorum hele 3 milyon kişiden Link http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=djisogs
ref=djisogs
ne kadar aptalca geldi bana spyware de izin vercem programın çalışması için oldu canım gelsinkler bilgisdayarımı onlar teslim edeyim bölesi daha kolay olur onlar için deli saçması nerden bileyim ben o çalışan programın keylogger olmadığını benim bilgilerimi klavyemde yazdığım her harfi her bilgiyi karşı tarafa yollamadığını