Güven veren, Kaliteli ve Güzel Yeni Tıkla Kazan PTC Sitesi
Site gerçekten güven veriyor. 2008 yılının ortasında kurulmuş ve şu anda 85000’e yakın üyeleri var.2010 yılının ortasına kadar açık olacağınıda domain kaydına bakara alayabiliriz.
Standart üyelere günlük en az 10 adet tıklanacak linki garanti ediyorlar. Premium üyelerde ise bu rakam 20 ve üstü. Standart üye olmama rağmen günlük 20 reklamdan aşağı tıklamadım henüz.
Ücretler ve reklam miktarına gelecek olursak:
Reklam tıklamalarından $ 0.01 Referans üye tıklamasından $ 0.01 (Gördüğünüz gibi % 100 kazanç sağlıyoruz referanslardan) İlk üye olduğuzda ise üyelik bonusu olarak. $ 0.05 kazanıyoruz.
Sitede standart üyeler için 23 Adet reklam mevcut. Her sitede 30 sn zaman geçirmek gerekiyor. Bunun anlamı monitörünüzde 30 sn boyunca o sayfa açık kalacak değil tabiki. Firefox’un yanına Internet Explorer’i açın İE’den günlük işlerinizi hallederken. Sadece reklama girip açılan sitedeki linklerden birine tıklayıp işinize dönün. Günde 1.5 dk’nızı harcayarak ve bunu hayat akışınızı engellemeden başararak hiç referansınız olmasa bile ayda 6 dolar kazanabilirsiniz.
1 yıllık premium üyelik satın alma ücreti $ 35.00. Premium üyelik alarak ödemelerde öncelik hakkına sahip olabilir ve hem kendi tıklamalarınızdan hem de referanslarınızın tıklamasından %25 daha fazla kazanç sağlayabilirsiniz. 1 dolar için bir şey ifade etmeyebilir ama 100 dolarda 25 dolar gerçekten iyi bir rakam. Yıllık karınız bu durumda fazladan 265 dolar oluyor.
Referans satın almak isterseniz ücretler aşağıdaki gibidir:
5 Adet Referans Üye Satın Alma Ücreti $ 6.95 35 Adet Referans Üye Satın Alma Ücreti $ 34.65 100 Adet Referans Üye Satın Alma Ücreti $ 89.95 500 Adet Referans Üye Satın Alma Ücreti $ 429.00
35 referans alırsanız ve bu referanslar günde ortalama 10 kez tıklarsa (Ortalamaları genelde bu şekilde oluyor) aylık 105 dolar kazanıyorsunuz. 35 doları referans alımına harcadığımız için 70 dolar kalıyor geriye.6 dolarda kendi tıklamalarımızdan kazandığımızı düşünürsek net karımız 76 dolar. Dolar kuru 1.3 olarak sabitlendiği için kazancımız yaklaşık 100 lira.
Minimum ödeme $ 10.00 ve ödemeyi AlertPay'a yapıyor Site standart üyelere 60 iş günü içinde, premium üyelere ise 30 iş günü içinde ödeme yapıyor. Premium üyelik ve referans üye satın almada ödemeyi AlertPay yoluyla yapabilirsiniz. Üyelik ücretsizdir.
Referanstan kaydolmanın herhangi bir dezavantajı yok. Bir süre sonra sizde referans arayacaksınız. Tabiki siz bilirsininiz. İyi forumlar…
ben 70 dolara 10 senelik domain alayım şimdi benim aldığım domainde 10 sene site mi olacak ben yapmadığım sürece. garantiye bak adamdaki
Aman Tanrım
quote:
Orijinalden alıntı: Alpine
ben 70 dolara 10 senelik domain alayım şimdi benim aldığım domainde 10 sene site mi olacak ben yapmadığım sürece. garantiye bak adamdaki
Bu tarz siteler genelde kısa süreli domain alıp öngördükleri süre çerçevesinde domaini uzatırlar:)
alertpay ile naapmayı düşünüyosunuz nası kullanıcaksınız hiç bir geçerliligi yok paypal olsa denerdim %1 ihtimalle ayrıca 0.01 çok az kendileri 0.50 alıp 0.01 veriyor ayrıca ödeme süreside 60 gün çoook uzun o diilde benim bux.to da 60$++ bi param vardı içerde kaldı ona yanıyom(gerçi ogamecinin 1milyar+ parası kalmıştı ama bilmem alabildimi )
quote:
Orijinalden alıntı: egomanyak.
alertpay ile naapmayı düşünüyosunuz nası kullanıcaksınız hiç bir geçerliligi yok paypal olsa denerdim %1 ihtimalle ayrıca 0.01 çok az kendileri 0.50 alıp 0.01 veriyor ayrıca ödeme süreside 60 gün çoook uzun o diilde benim bux.to da 60$++ bi param vardı içerde kaldı ona yanıyom(gerçi ogamecinin 1milyar+ parası kalmıştı ama bilmem alabildimi )
bux.to battımı ne oldu Bıldıgım kadarıyla Ödemeleri Yapıyordu ama
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme