Şimdi Ara

Internetten gunde 10 dolar kazan Garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
18.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• en iyi ve en kolay para kazanma yontemi bu sitede....Gunde 10 Dolar kazanmak mumkun...

ben boyle dusunuyordum ama cok arastirdimve olayin bazi zor yonlerininde oldugunu ogrendim. size en ince ayrintisi ile yeni konuda anlattim merak edenler baksin lutfen:

http://forum.donanimhaber.com/m_71045884/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71045884

Uye olma linki asagida buna tikla yazana tikla ve siteye git:
    BUNA TIKLA

yontem: uye ol toolbar indir ve kur kullanici girisi yap ve tool bar in sol kosesinde meksikali adam yurusun, durdugunda uzerine tikla ,
    o yurudukce reklamlar gorunsun ve sende para kazan... Daha kolayi yok desem hata etmem sanirim bilen varsa banada haber versin...
    Toolbar : internet browser unuzla acilmiyor kendi tamamen bagimsiz, ekranin yukarisinda yada asagisinda kucuk bir ekran olarak aciliyor.

uyelik ucretsiz , hosgeldin bonusu yaklasik 10 dolar, gunluk kazanc yaklasik 10 dolar sadece toolbar dan...
    maile gelen mailleri okuyarakda para kazanilabilir.. ve sitede bonus ve anketlerdende ektra para kazanilabilir...

yontemin tek kusuru bilgisayar acik olacak ve tool bar da ekranda gorunecek...

Sitenin dili ingilizcedir ama hic ingilizce bilmeyen bile cok basit uye olabilir.

Site ile benim bagim uye olmaktan baska birsey degil, baktim iki uc tane konu acilmis ,
    bende en ise yarar ve en iyi para kazndiran yontemi arkadaslarla paylasayim dedim..En kolay yontem oldugunu vurgulamam lazim...

uyelik icin referans gerekli , asagidaki linke tiklarsaniz referansli siteye ulasirsiniz ve hic bir sorun olmaz...

veya burdakine tikla, yukardakide olur buda olur..
    Uye olma linki asagida buna tikla yazana tikla ve siteye git:
    BUNA TIKLA

Paranin hesabiniza aktarilmasi ile ilgili aciklama : bilgisi olmayanlar icin:
    (Arkadaslar internetten para kazanan yada kazanmak isteyen arkadaslarin Paypal hesabi var diye o konuda bilgi vermedim ama bu verdigim sitede kazandiginiz parayi hesabiniza aktarmak icin bir yontem gerekli o da Paypal: Paypal uluslar arasi internet uzerinden alis veris yapmaya yada para transferine olanak saglayan bir sistem ve siteside var. ornek olarak Ebay dan bir sey satin alacaksaniz ve satici da Amerikada yada Cin de yada herhangi bir yerde ise parayi nasil aktaracaksiniz , iste burda devreye Paypal giriyor , bir paypal hesabi aciyorsunuz ve paypal uzerinden odeme yapiyorsunuz , paypalda sizin kredi kartiniz yada hesabinizda parayi tahsil ediyor , tersine parayi hesabiniza yatirabiliyor , siz nasil istiyorsaniz, internette guvenli Alis veris ve Para transferi yontemi diyebiliriz Paypal icin....)

Hesap acamadim kullanamadim diyenler icin ayrintili aciklama....

bu islemin tumu 5 dakikanizi almaz , sizden kredi karti yada banka bilgisi istemez, anlayacaginiz size kazandirmak icin super bir yontem....
    peki para nerden geliyor, reklamlardan sizin bilgisayarinizda reklamlar gorundukce sirket para kazaniyor ve sizede kucuk bir kismini veriyor...

yapayanlar icin ayrintili aciklama yapayim dedim, yapamayipda akliniza dolandirildiginiz falan gelmesin diye...korkuyorsaniz kuskuluysaniz: yalan bir kullanici acin ve bilgileri tum sahte verin sistemin nasil isledigine bakin, kafaniza yatarsa gercek kullanici olursunuz ama yalan hesaptan para almazsiniz...

1- BUNA TIKLA

1- bu ustteki linke tiklayin ve hesap bilgilerini doldurmaya baslayin..

2- ilk olarak sizi uye olma sayfasi karsilayacak, bilgileri dogru olarak girin... bu site ciddi ve gercek bir site oldugu icin para almak icin bilgileri dogru vermelisiniz...(deneme amacli sahte bilgi verip deneyebilirsiniz ama para alamazsiniz haberiniz olsun)

doldururken nereye ne yazmalisiniz:
    .............................login ve password her zaman kullanilacagi icin unutulmamali...
    login: bir nick name yada kullanici ismi girin her handi bir sey olabilir... mesela , karasimsek, bolulu, polat234 gibi

password: siteye girerken her zaman kullanacaginiz bir sifre...

verify password: ustteki sifrenin aynisini yazin yani tekrarini yazmalisiniz...
    ......................
    firstname : adiniz i yazmalisiniz
    lastname : soyadiniz

street address: oturdugunuz sokak (bu adres olayi sunun icin onemli Paypal hesabiniz yoksa evinize cek de gonderebiliyorlar...)

city : oturdugunuz sehir

zip\postal code : oturdugunuz sehrin posta kodu

state : amerikada oturuyorsaniz doldurun, diger ulkeler bos birakmali..

Provincie : oturdugunuz eyalet varsa tabiki, avrupa ulkelerinde var Turkiyede yok...

Country : Yasadiginiz ulke , yukardaki adresle uyumlu olmali

E-mail address: burda kullanacaginiz mail adresiniz, suna dikkat edin eger paypal hesabiniz varsa orda kullandiginiz mail adresiniz yazarsaniz daha mantikli olur , sorun yasamamak icin...

Verfy e-mail address: bir ustte yazdiginiz mail adresinin tekrari, aynisi yani..

......................ikinci bolum: Now, please tell us more about yourself

year of birds: dogum yiliniz, dikkat ederseniz ayrinti istemiyor site...

education : ogrenim duzeyiniz, bir tane secin...

annual household income : ev halkinin tum geliri, ortala bir sey yazin, bu bolum bence cokda onemli degil ama bos kalmasin

industry : calistiginiz sektor

title: sizin fonksiyonunu, ne is yapiyorsunuz yani...

3. bolum:
    Additional Information

ilgi alanlarinizi soruyor, bu bolumdeki tum kutucuklari doldurun , daha cok reklam gelmesi icin...

earn cash , diye baslayan yeri bende cok iyi anlamadim ama kutucugu doldurun gitsin, zannereim esiniz parayi alabilsinmi gibi bir soru soruyor...

Payment Information

odeme sekli ve bilgisi, adamlar size parayi nasil gondersin, Paybal hesabi olmayanlar check yani cek secebilir, 50 dolar yazisi kalsin , her elli dolarda bir odeme yapacaklar....paypal hesabi olanlarda paypal i secip , kullandiklari e-mail i iki defa girecek...

I have read and .... diye devam eden yerdeki kutucugu doldurun ....

Submit registration: yazan yere tiklayin ve hesap acilsin

simdi hesabimiz acildi....simdi geldi bonus kazanmaya,

size ilk olarak bonus kazanacaginiz siteye uye olurmusunuz diye soracak yani bir sayfa karsilayacak sizde uerine tiklayin ister doldurup uye olun 6000 puan yani 6 dolar kazanin yada acilan yeni sayfayi kapatin gitsin size kalmis...

sonra bir bonus sayfasi daha karsilayabilir biraz beklerseniz kendiliginden kaybolur....

en onemli bolum bu: iyi okuyun....
    acilan sayfada DOWNLOAD FIESTABAR yazan yere tiklayin (sag ustte her zaman sabit duruyor) ve tool bar insin ve bilgisayariniza kurun , kurulduktan sonra ilk olarak girdiginiz kullanici ismi ve sifreyi girerek oturum acin ve sol kosede cash fiesta yazan yerde : meksikali yurusun. o yurudukce puanlar artacak, oturursa uzerine tiklayin , yureyene kadar tiklamaya devam edin...burada gordugunuz points ler 1000 =1 dolar garanti para dir...gunde maksikali adam surekli yuruse yaklasik 10 ile yirmi dolar gibi kazanilabilir, siz bilgisayarla ugrasmazsaniz oda oturuyor dikkat edin....

Hepsi bu kadar , Hayirli kazanclar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirli23 -- 31 Ocak 2013; 2:40:40 >

• İnternetten para kazanmak isteyenler ve çok para kazanmak isteyenler işte size harika bir site.İnternetten para kazanma olayına hep sıcak bakmışımdır ancak bir türlü iyi para kazandıran bir site bulamıyordum.Saatlerce pc başında bekleyerek ve yüzlerce reklam tıkyarak günde 2-3 dolar kazanmak yerine sadece 25 tl üyelik ücreti ödeyerek ve 3 üye bularak tek gecede 200-300 tl kazanabilirisniz.Üyelerinizde üye buldukça kazancınız daha da katlanacak.Bigisayar başında beklemek yok reklam veya video tıklamak yok.Yalnızca 25 tl üyelik ücreti ve 3 ya da daha fazla üye bulmanız sonucunda aylık 25.000 tl ye kadar para kazanabilirsiniz.Yalnış duymadınız 25000 tlden bahsediyorum.Böyle bir siteye herkes güvensiz yaklaşabilir ancak burası aynı zamanda bir alışveriş sitesi.Çok trend ürünlerinde bulunduğu bu siteye üye olarak büyük paralar kazanabilirisniz.25 tl yi nereye vermiyoruz ki tek seferlik verilen bu parayı tek gecede 10'a katlayabilirisniz.

http://www.patronum.com.tr/refno1022

bu linkten üye olarak ve üye bularak hemen para kazanmaya başlayın detaylı bilgi sitede mevcuttur sözleşmelerini ve her türlü prosedürü okumanızı da öneririm.Kesinlikle güvenebileceğiniz harika bir site.Tek yapmanız gereken üye bulmak akramabalarınızı kuzenlerinizi ve yakın çevrenizden 3 kişi bularak ve onlarında bulmasını sağlayarak elde edeceğiniz paranın şimdien tadını çıkarmanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkntan -- 28 Ocak 2013; 14:17:34 >

• erkntan bu senin dedigin olay sonunda titancilara donmesin. en altta kalanin cani ciksin hesabi....

benim verdigim sitede tek kurus yatirmak yok, ve bilgisayarin acik oldugu muddetce sana surekli para kazandiriyor...

gunluk 10 dolar kazansan ayda 300 dolar yapar 500tl gibi bir rakam... nerdeyse askeri ucrete denk...

bos vaadlerle insanlari oyalamaktansa gerceklere bakmak lazim...

hadi sen yatirdin 25tl 3 kisiyi nerden bulacaksin kim 25tl sini durduk yere yatirmak ister...???

bu dedigin sistem dogru olsa bile zor....

Titan sistemindede bayi veriyorlardi ve bayiler sisteme girmek icin para yatiryordu, yeni bayi buldukceda kazanc artiyordu guya ama piramidin en ustundekiler mali goturdu , zevki seva icindeydiler asagidakiler kan agliyordu...bu yuzden bu tur para yatir diyen sitelere dikkat etmek lazim....

verdigim siteye uye ol bir kaybin olursa ben karsilayacagim...kazancin sana ait...
  • Arkadaslar bilgileri yeniledim , uye olmayla ilgili ayrintili bilgi verdim insallah isinize yarar...
  • kardeşim ödeme kanıtın var mı? böyle çok site var nerden inanalım
  • http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=asves arkadaşlar üye olursanız senivirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirli23

Arkadaslar bilgileri yeniledim , uye olmayla ilgili ayrintili bilgi verdim insallah isinize yarar...

konuyu hortlatmış gibi oldum ama rastgelmişken de sormadan edemeyeceğim: son durum nedir sayın kadirli23?
    aradan geçen onca zaman sonra epey bi para yaptınız mı? yoksa herkes gibi hevesle başladığınız bu iş yarım mı kaldı? bir son durum analizi yaparsanız çok seviniriz. saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • takip
  • [simage][/simage][DHTUBE=]öğı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [simage][/simage][simage][/simage]v[DHTUBE=]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim.oz13

[simage][/simage][DHTUBE=]öğı
    Şu saçma konuyu Hortlatanlara bi güzel ban iyi gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.