Şimdi Ara

İnternetten İngilizce öğrenmek isteyenler için rehber (SÜREKLİ GÜNCEL) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
245
Favori
35.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işinize yaradıysa ben mutlu olurum arkadaşlar. Teşekkür ederim iyi çalışmalar size. Günlük programları kaçırmayın orda gelişiminizi gösteriyor o sebeple gün kaçırmamaya çalışın.
  • http://www.musicgoal.com/

Buradan da İngiltere merkezli radyolar dinlenebiliyor.
  • Bana çok lazım olan bir konuydu çok teşekkür ederim.Bende herkes gibi duolingodan başlayacağım.bu yaz boş geçmesin diye bende heveslendim dil öğrenmeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.victor

Bana çok lazım olan bir konuydu çok teşekkür ederim.Bende herkes gibi duolingodan başlayacağım.bu yaz boş geçmesin diye bende heveslendim dil öğrenmeye.

Benim dört gün oldu yarın beşinci güne gireceğim ve yararı gerçekten hissediliyor.Bugün tercümanlık bile yaptım tabi sadece başlıkları çevirebildim Hocam isterseniz not da tutun ben kelimelerin anlamını not defterime yazıyorum ve önemli olan yerleri de yazıyorum.Aklıma bir şey takıldığı zaman inceliyorum.
  • Limasollu Naci'de iyidir gramer için
    Ayrıca paylaşım için çok teşekkürler
  • altyapı oluşturmaktır o. öğrenmek olsa yerinde duramazsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

quote:

Orijinalden alıntı: M.victor

Bana çok lazım olan bir konuydu çok teşekkür ederim.Bende herkes gibi duolingodan başlayacağım.bu yaz boş geçmesin diye bende heveslendim dil öğrenmeye.

Benim dört gün oldu yarın beşinci güne gireceğim ve yararı gerçekten hissediliyor.Bugün tercümanlık bile yaptım tabi sadece başlıkları çevirebildim Hocam isterseniz not da tutun ben kelimelerin anlamını not defterime yazıyorum ve önemli olan yerleri de yazıyorum.Aklıma bir şey takıldığı zaman inceliyorum.

Ben bir pano alıp odama astım.Yeni yeni öğrendiğim kelimeleri kağıda yazıp panoya yapıştırıyorum.Sık sık göz gezdirme fırsatım oluyor. bunun haricinde önemli yerleri not almak için not defteri de tutucam

• Mesajım bulunsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil için duolingo öneririm

• Bende su an palholl breaking new english gibi siteleri not aldim.Livemocha ve duolingoyu biliyorum.Oradan da calisacagim.Altyapim var ama gelistirmeliyim.Yil sonuna kadar palholl daki 3000 kelime hedefim var.2000 de yeter bana. Tesekkurler bu arada.

• Bende su an palholl breaking new english gibi siteleri not aldim.Livemocha ve duolingoyu biliyorum.Oradan da calisacagim.Altyapim var ama gelistirmeliyim.Yil sonuna kadar palholl daki 3000 kelime hedefim var.2000 de yeter bana. Tesekkurler bu arada.

• Youtubeda misterdurcan diye bir kanal buldum
    Basarili :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peçetem -- 15 Temmuz 2014; 21:44:29 >
  • Memrise
    Memrise - Learn a language. Meet the world.
    http://www.memrise.com

mükemmel bir site ayrıntılı bilgi için

azimliyazar.blogspot.com.tr
    İngilizce - I - Kelime Bilgisi ve Memrise
    http://azimliyazar.blogspot.com.tr/2014/07/ingilizce-i-kelime-bilgisi-ve-memrise.html

• Gerçekten çok yararli olmuş ellerine saglik:) ben lingusta yi kullanan varmi faydasini gormusmu çok merak ediyorum? Birde mp3 ileri paylaşmak yasak mi bilgisi olan var mi?

• Teşekkürler
  • Şu an duolingo'da iyi gidiyorum.6.bölümüm ve yararı gerçekten hissediliyor,kendi bölümüme geçtiğimden beri 9 kelime öğrendim bu siteden ve 1 gün için çok iyi bir rakam. Kelimeleri ezberliyorum ve şu an herşey yolunda. Senin ki nasıl dostum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U.S Hero -- 18 Temmuz 2014; 5:33:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: U.S Hero

Şu an duolingo'da iyi gidiyorum.6.bölümüm ve yararı gerçekten hissediliyor,kendi bölümüme geçtiğimden beri 9 kelime öğrendim bu siteden ve 1 gün için çok iyi bir rakam. Kelimeleri ezberliyorum ve şu an herşey yolunda. Senin ki nasıl dostum ?

2 gündür siteye giremedim tercihlerle uğraşıyordum.8 günlük bir seri yakalamıştım şimdi girdim de bozulmuş.Bugünden itibaren kaldığım yerden devam edeceğim.Ben her gün bir beceri yaparak ilerliyordum yani sindire sindire ilerliyorum.Yanında İngilizce dergim de var tabi yalnızca listening bölümlerini yapabiliyorum.Amerikan merkezli radyo dinliyorum.Şimdilik sadece bunları yapıyorum biraz ilerlediğim zaman seviyeme göre İngilizce hikayeler ve haber sitelerini okumaya çalışacağım.

• Teşekkürler, yer imlerime ekliyorum faydalı paylaşım :)
  • arkadaşalr ben de başlıyorum elimde iyi bir gramer kitabı + duolingo var eylülde kursa yazılıyorum şimdilik bana gereken video sitesi yazdıklarınıza baktım hangisini önerirsiniz birçok site var kullanan arkadaşlar varsa siteleri hangisi konu anlatımında iyidir seviyem A2 tavsiyeleri bekliyorum
  • üniversitenin ielts toefl gibi hazırlıklarını geçmek için ne yapmak lazım grammer mi çalışmak lazım yoksa başka bişeymi evden kendim çalışarak olmayacaksa kurs tavsiyesi verebilecek olan var mı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.