Şimdi Ara

İnternetten kazanın ( premium bedavaya gelsin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SüperTeklif'te kazanmak çok kolay! Üye olduktan sonra tek yapmaniz gereken tanitim mesajlarinizi okumak!

Üstelik üyelik ücreti yok, istenmeyen mesajlar yok! Kazancinizi artirmak için arkadaslarinizi SüperTeklif'e davet edin!

Onlar da kazansin, sizin kazanciniz da katlansin!

Üye olmak için SüperTeklif üyesi bir arkadasiniz tarafindan davet edilmelisiniz. Henüz davet edilmediyseniz üzülmeyin,

simdilik kayit olmak için asagidaki linke tiklayin

http://www.****.com/SuperUye/SuperUyeFormu.aspx?bid=e78dda25-91b2-431a-a77a-a690c5e41774

Yıldızlı yere S u p e r t e k l i f (boşlukları silerek) yazın

denemenizi tavsiye ederim ben şimdiye kadar(1 ay) 200 tl aldım sitenin 1.535.000 üyesi var bence sizde deneyin

• Senin Referans Kodun mu Buda
  • Saçma.
    1.535.000 üye ayda 200 tl alsa bu rakam 307.000.000 tl eder ve az mı sizce sanmıyorum site sahibi zengin mi?
  • ben buraya üyeyi ama yanlış bilmiyorsam premium alabileceğimiz bir siteye aktarmıyor puanları
  • quote:

Orijinalden alıntı: HumanKilleR

ben buraya üyeyi ama yanlış bilmiyorsam premium alabileceğimiz bir siteye aktarmıyor puanları

İşe Yarıyormu
  • puan alıyosunda aktardığı sitelerin hiç biri elle tutulur değil 1 tane saat satan site 1 tane bira satan site bir de bilyoner var galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: HumanKilleR

puan alıyosunda aktardığı sitelerin hiç biri elle tutulur değil 1 tane saat satan site 1 tane bira satan site bir de bilyoner var galiba

Evet İşe Yarar Bir Site Yok
  • saçma ben bu sitelerde uğraşmıştım 75 dolar biriktirdim paypala aktardım ama hiç bir şey gelmedi
  • Metin2 ile ne alakası var?
  • Malesef insanlarımız kolay para yoktur ibaresini hala anlamış değillerf]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.