Şimdi Ara

İnternetten kitap siparişi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Babil dün beni baya sinir etti verdikleri cevaplar çok saçma, maile de cevap vermedi. Youtube'tan alışveriş yapanların videolarına baktım hepsi memnun şaştım kaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görkem ! kullanıcısına yanıt
    Forumu aktif olarak çok kullanmadım hocam. Keşke ilk başta öyle yapsaymışım, siz söyleyince aklıma geldi.

• Şöyle ki bu tür firmalar, siteler her müşteriye farklı muamele yapar o yüzden net karar vermek zor olur. Ha şöyle olur: çoğunluğu memnun eden yerlere yönelebilirsiniz. Ama onun da garantisi yok çünkü bir kişiye hasarlı yollar, birine cillop gibi tertemiz yollarlar bunun kesinliği yok maalesef. Ben mesela bkmkitap'dan 4-5 alışveriş yaptım, her birinden ayraçlar geldi (gerek kendi ayraçları gerek bazı kitapların kendi ayraçları) 2-3 gün içinde. Ama ufak tefek hasarlı gelebiliyor, peki neden ufak tefek hasara göz yumuyorum? Çünkü fiyatlar şu ana kadar gördüğüm her siteden daha ucuz (istisnalar mevcut bazı kitaplarda fakat toplu olarak alınca yine daha ucuz) isteyene kapıda ödeme özelliği, ve 39 TL üzerine ücretsiz kargo. Hani başka siteye neden gideyim diyesi geliyor insanın Ama memnun olmayan çok dediğim gibi. Herkese farklı muamele.

• alp3446 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam o denk gelme olayı sıkıntılı birşey zaten şans bizden yana olur inşallah

• Bkm kitap bildiğin muhteris. Bütün booktuberlara ucuza kitap verip reklam yaptırtıyor. Bu reklamlara kanıp iyi sananlar da acı bir şekilde öyle olmadığını görüyorlar. Ama karşılarında muhatap bulamıyorlar. Burada da iş sırasında bilgisayarda takılan birileri reklamını yapıyor olabilir. Zaten Bursa'daki sıradan bir kitapçı 20 yıldır kalitesinden ödün vermeyen kitapyurduyla yarışabilir mi? Ben kitapyurdunu tavsiye ederim. N11 den tut hepsiburadaya Babil'e kadar denedim. Kitapyurdu gibi değil hiç biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E-Nazmi -- 21 Kasım 2017; 23:12:54 >
  • E-Nazmi E kullanıcısına yanıt
    Ben bu kitap satan siteleri gerçekten anlamıyorum. Eğer işlerini doğru düzgün yapsalar zaten herkes onlardan alır kimse şikayetçi olmaz ve üçkağıtçılık yapıp kazandıkları paradan daha çok para kazanırlar kimseninde ahını almazlar. Biliyorum insanları memnun etmek çok zor fakat çoğunluğu memnun etseler o bile kafi. Böyle yaparak sürekli müşteri kaybediyorlar. Alanın ağzı yanıyor birdaha da oradan almıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmnunlu -- 22 Kasım 2017; 8:14:17 >
  • Kesinlikle Kitapyurdu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.