Şimdi Ara

İnternetten korsan film yayanların interneti 6 ay yavaşlatılacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
3
Favori
8.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet. Tespit edilmek istemiyorsan vpn ya da public-wifi kullanabilirsin. (Ücretsiz VPN'lerde p2p desteği yok.) p2p destekleyen bir vpn kullanmak için, ücret ödemeniz gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V4LKyR

Torrent iyidir.

Torrentten indirme yaparken aynı zamanda gönderiyorsun yani torrent komple iptal.
  • Düzgün hızı kesmeyen VPN şart oldu. Ücretsizler hızı mahvediyor, ücretliler çok pahalı. Bir çözüm bulmak lazım...

• montevo kullanıcısına yanıt
    Tamam ama ben netflix den the big bang theory araştırıyorum. Türkiye de yok yurtdışında var tr de yok çünkü teledünya dijiturk satın almış nasıl izlicem. izlemek için onu mu alcam siz alttaki video yu izleyin

https://www.youtube.com/watch?v=HOLwswSOUfw

Dizi siteleri felan yapımcı ile anlaşsın ücretsiz yayınlansız reklam gelirlerinden pay alsın

Yasa masa ile olmaz bu iş.

Ben korsan siteden ister turkçe ister altyazı 720p 1080p izlicem. Ama parasını verdiğim Netflix de olmayacam önce bunu düzeltsinler (şimdi şey dersizniz Luke Cage sadece netflix de var tm ama özel yaptırıyor yapımcı oluyor tr de anca satın alıyor)

Yapsa yapsa tivibu ya yaptırırlar netflix i kapatırlar niye yabancı şirket diye

• kafanda saç kuşunda güç kalmamış hala ne işlerle uğraşıyosun

• İyi olur belçika da yok çok iyiy

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • netfaruk N kullanıcısına yanıt
    Windows 10 da p2p yöntemi ile guncelleme dağıtıyor onu nasil anlayacaklar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Windows 10 da p2p yöntemi ile guncelleme dağıtıyor onu nasil anlayacaklar?

Aynen torent yasaklanırsa internet bohu yer blizzard bile kullanıyor oyun indirmek için
  • Önce alım gücünü yıllık 30+ bin dolar üzerine çıkarsınlar. Sonra interneti kaliteli sunsunlar. Söz veriyorum bütün en eski filmi bile yapımcıya parasını göndererek izleyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

Önce alım gücünü yıllık 30+ bin dolar üzerine çıkarsınlar. Sonra interneti kaliteli sunsunlar. Söz veriyorum bütün en eski filmi bile yapımcıya parasını göndererek izleyeceğim.

Korsan daki hizmet paralı hizmette olsa kullanmayız heralde önce bunu yapsınlar turk telekom un tekel i gibi olmasın da
  • Yav hee hee!

• Görende sanacak ülkede 1000 mbps hız ile upload yapan var
  • Uzun süredir avrupa'da torrent kullananlara uygulanıyor. İlerde bize uygulanmaz demeyin ancak ilk uygulayacak isp'ler belli.. Türk Telekom, Türksat kullananlar p2p destekli ücretli vpn'lere bakmakta fayda var. Bazen youtube ve twitterdaki yavaslamarda dikkatimi cekiyor problem genel olarak TT kaynakli.

• Peki Torrent ile download yaparken gönderme de yapıyor. Onu sayacaklar mı? Benim bildiğim hükümet bu haberi verip arkasından da insanlardan "Torrent upload yapıyor ya" deyip para isteyecek kadar paraya muhtaç.

• DenizGalaxy kullanıcısına yanıt
    Bak kendin diyorsun DT almış diye. Ozaman dtye abone olacan. Ha şöyle dersen anlarim mutfak masrafı resmi rakamlara gore 1500 TL ben 1400 maaş alıyorum bu işte adaletsizlik var . bu şekilde TV dişinda hicbirsey yapilamaz. Oda çakma diziler olur.ancak günün sonunda ülkemde gosterimi yasal şekilde varsa uymalisin.

• eak101 kullanıcısına yanıt
    İlk uygulayacak olan Turkcell Superonline olur, çünkü Turkcell Superonline'ın internet kampanyalarında şöyle bir şart bulunuyor:

" Turkcell Superonline yasal sitelerden içerik indirmeyi destekler. "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleEinstein -- 11 Mayıs 2017; 19:49:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://turk-internet.com/portal/yazigoster.php?yaziid=55843 sayfasından alıntı;

"...Tüzel kişlilik almasına aldı ama BSA'nın temsil ettiği bazı firmaların Türkiye'de geçerli telif hakkı bile olmadığı da ayrı bir konuydu. Örneğin İnternet Cafeleri basarak, lisans parası tahsil eden Microsoft'un yine bir baskın sonrasında dava açtığı bir internet cafecinin davayı kaybettiği görüldü. Ama bu davanın temyiz duruşmasında, akıllı bir avukat, --hakimin temini için 6 ay süre vermesine karşı-- Microsoft'un Türkiye'de geçerli bir telif hakkı belgesi sunamadığını ortaya koyuyordu [6].

[6]http://www.turk-internet.com/portal/yazigoster.php?yaziid=44549
    ..."

http://www.bsa.org/about-bsa/bsa-staff/global-ap-team?sc_lang=tr-TR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HATTUSILI -- 11 Mayıs 2017; 20:3:17 >

• montevo kullanıcısına yanıt
    Satın almak başka yapımcı olmak başka satın alan sadece ben göstericem diyor. Amerikada özel yapım değilse Netflix de var

Ben dijital platform da izlicem niye saçma sapan tahhüt verimki tv ye netflix de iptal et izleme dursun 2 ay sonra parasını ver abone ol tekrar devam et listen felan gitmesin.

Örnek olarak blutv de Masum var özel olarak yapıldı kendi dizisi ama the big bang theory diji yada teledünya nın değil
  • Tek tek herkesin naptığına mı bakacaklar hala anlamış değilim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim gelirim var, yasal olarak digitürk, d-smart, filbox aboneliklerim var, dizi film maç hepsini yasal izliyorum.

Şu bencilliğe de karşıyım, herkes yasal izlesin.

Bu ancak bir ütopyadır, adam zor geçiniyor, birde kalkıp, maça filme diziye para mı ayıracak. Benim gelirim yetiyor gerisinden banane kafası kötü bir bakış. Kaçak yollar her daim belirli düzeyde serbest bırakılmalıdır. Geliri yetmeyecek kişileri tamamen görmezden gelmek yanlış.

Birde yasal aboneliklerin fiyatlarının artmasına sebepte olmamalı bu durum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.