Şimdi Ara

İnternetten Nasıl Kitap Alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce hiç internetten alışveriş yapmadım. Nasıl yapılır? Banka kartıyla yapabilir miyim? Ayrıca kitap kargodan geldiğinde ben evde yoksam ne oluyor bunu da açıklarsanız sevinirim.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: vorschlaghammer

Daha önce hiç internetten alışveriş yapmadım. Nasıl yapılır? Banka kartıyla yapabilir miyim? Ayrıca kitap kargodan geldiğinde ben evde yoksam ne oluyor bunu da açıklarsanız sevinirim.

kardeş öncelikle siteden siteye değişir kimisi kredi kartı kimisi kapıda ödeme gibi adresini verirsin kimi sitede kargo parası ödersin kimisinde ödemessin eğer evde yoksan (örn:ARAS KARGO) aras kargonun bulunduğun şehirdeki merkezine gidip kendin alırsın :) başka sorun ?
  • En iyisi D&R fiyatlar guzel hizli kargosu var evde yoksan sana en yakin subeye gider ordan teslim alirsin zaten takip nosu oluyor sitede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D&R idealdir. Hem fiyatlar uçuk değil hem banka kartı ile alışveriş yapabilirsin hemde 25 tl üzeri siparişlerde kargo bedava.
    Yurtiçi kargoyla çalışıyor evde olmayıncada şubesine gidiyor.
  • Peki diyelim ki 2. el kitap aldım, gelen kargoda durumu kötü çıktı ve değiştirmek istiyorum, bunu yapabilir miyim?

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• vorschlaghammer kullanıcısına yanıt
    ben sadece D&R ve idefix ten alırım. oldukça güvenilir üstelik yurtiçi kargoyla geliyor 25 tl ve üzeri ücretsiz. sen evde değilsen ismini yazdğın kim varsa ona verirler 3 isim istiyolar senden. kardeşin ya da annen o an evde kim olrsa işte onları yazarsın. siparişte zor değil. sepete girdiğinde seni yönlendiriyor zaten ileri ileri boşluk doldur :) oyn yükler gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar nereden alınır
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.