Şimdi Ara

İnternetten Nasıl Para Kazanılır? | Goomass Eğitim Kiti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetten Nasıl Para Kazanılır? | Goomass Eğitim Kiti

Goomass Eğitim Kitiinternetten para kazanma teknikleri arasında en fazla para kazandıran teknik olan satış ortaklığı sistemini sizlere tüm incelikleri ile öğretecek eşi benzeri olmayan bir kaynaktır.

Bu eğitim kiti vasıtası ile öğreneceğiniz bilgiler vasıtası ile, yalnızca bilgisayar başında yazı yazarak hiç bir gideriniz olmadan çok ciddi paralar kazanabileceksiniz. Satış ortaklığı sisteminde diğer kimselere ait olan ürünlerin satışını yaparak her satış başına komisyon kazanırsınız.

Bu sistemden para kazanabilmeniz için netlikle şahsınıza ait herhangi bir ürününüzün olması gerekmiyor. Siz yalnızca satış ortaklığı platformlarında diğerlerine ait olan ürünlerin satışına ortak olursunuz ve satış başına komisyon kazanırsınız.

Google Arama Motorunu kullananarak Satış Ortaklığı Sistemi İle Para Kazanın?

İnternetten nasıl para kazanılır merak ediyorsunuz biliyorum. Eğer önemli oranda sizde internetten para kazanmak istiyorsanız bu iş üzerinden geçimini sağlayan insanlar gibi tüm püf noktaları öğrenmelisiniz. Bu makalede yurt dışında milyonlarca insana para kazandıran Türkiye’de ise 4 senedir yürürlükte olan satış ortaklığı sisteminden bahsedeceğiz. Goomass Eğitim Kiti hakkında. Bu işten para kazanabilmeniz için gerekli olan ihtiyaçlar yalnızca bir bilgisayar ve internettir. Bilgisayar ve internetin olduğu her yerde çalışabilirsiniz. Bu sistem üzerinden 5 Ayda 37 000 TL para kazanan Cünety Seçkin Aytaç ve Orçun Oruç Aytaç kardeşler satış ortaklığı sistemini sizlere Goomass Eğitim Kiti’nde tüm ayrıntılarıyla anlatıcaktır. Satış ortaklığı sistemi hakkında aşağıda bulunan linkteki videoyu netlikle izlemenizi size öneriyorum. Bu video vasıtası ile satış ortaklığı sistemini daha iyi anlayacaksınız.

İnternetten Nasıl Para Kazanılır? Goomass eğitim kiti yazarlarının 6 ayda 65.000 TL kazandığı video. Link;

Goomass Eğitim Kiti Kanıt Videosu

İnternet üzerinden şayet reklam yapmak istiyorsanız bunun için en etkili teknik netlikle Google’dır. Yapılan araştırmalara göre Google arama motoru kullanılarak ortalama günlük 200 milyon arama yapılmaktadır. Bu verdiğimiz rakam çok büyük bir potansiyeldir. Sizde bu avantaj üzerinden neler yapabileceğinizi hiç düşündünüz mü? Google arama motoru vasıtası ile milyonlarca ürün her gün müşterisi ile buluşuyor. Yani Google üzerinden her gün devasa paralar dönüyor. Siz de bunun farkında mısınız?

İnternetten nasıl para kazanılır sorusuyla muhattap olan ve internetten para kazanmak isteyen insanları bir arada topluyoruz deseydik sizde bu gruba katılmak ister miydiniz? Goomass’ın asıl hedeflediği sistem bu.

İnternetten önemli oranda para kazanmak istiyorsanız ilk önce ön yargılarınızdan kurtulmalısınız. İnternet sektöründen para kazanıldığına inanmalısınız. Eğer internet sektöründen para kazanıldığına inanmıyorsanız boşuna uğraşmayın etkin olamazsınız.

İnternetten nasıl para kazanılır sektörü hakkında araştırmalar yaptığınızda önünüze birçok araştırma sitesi ve teknikler çıkacaktır. Bu tekniklerin arasında en tanınmış olan ve en fazla kazandıran teknik satış ortaklığı sistemidir.

Eğer sizde satış ortaklığı sistemi ile etkin olup para kazanmak istiyorsanız netlikle Goomass Eğitim Kiti ile tanışmalısınız. Bu kit öyle bir biçimde hazırlanmıştır ki bu sektör hakkında en küçük bir bilgisi olmayanların bile rahat bir biçimde anlayarak para kazanabileceği biçimdedir. Satış ortaklığı sistemi hakkında tüm ince detayları bu set vasıtası ile öğrenecek ve para kazanabileceksiniz. Bunu sizlere garanti ediyoruz.

Buradan Goomass Eğitim Kiti ana sayfasına erişebilir ve bu eğitim kitini inceleyebilirsiniz.

Aşağıdaki soruların cevaplarını ve daha fazlasını Goomass Eğitim Kiti içerisinde bulabileceksiniz.

İnternetten Nasıl Para Kazanılır?

İnternetten Para Kazanma Yolları

Clickbank İle Para Kazanma Yolları

Twitter İle Nasıl Para Kazanılır?

Adwords Kullanarak Para Kazanma

Xticaret İle Nasıl Para Kazanılır?

Amazondan Nasıl Para Kazanılır?

Blog Site Açarak Para Kazanma Yolları

Facebooktan Nasıl Para Kazanılır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman1166 -- 13 Mart 2015; 22:43:51 >

• Arkadaslar bence bu sistemi bir deneyin sermaye gerektirmiyor , kaybedilecek birsey de yok. İşlem yasal ve site sahibinin yeri yurdu belli ticari kaydi sitede verilmiş, ben bir deneyin derim , detayli bilgi isteyenler
    Linke girip 2 dakikada uye olabilir , ve bilgi alabilir. Diger tum sorulariniz icin bana mail adresimden bana mail ulaşabilirsiniz
    yasocan_81@hotmail.com

Ulusal Mâli Yardımlaşma Sistemi'ne katılın hesabınıza her gün yüzlerce havale gelsin. Hem de öyle 1'er 2'şer lira değil 5'er 10'ar 15'er lira hesabınıza yatsın. Merak ettiğiniz tüm detaylar burada:
    http://umys.org/?ref=cerkez59

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GooMass İnternetten Para Kazanma Kiti
    Dünyanın en popüler ve en çok kazandıran online kazanç sistemi satış ortaklığı (Affiliate Marketing) GooMass ile şimdi Türkiyede.

İnternetten para kazanma yolları içersinde en etkili, dünyada en popüler ve en çok kazandıran sistemlerinden biri olan online satış ortaklığı sistemi (Affiliate Marketing) ile her gün yüzlerce dolar kazanmak ve bunu kısa bir süre içersinde otomatikleştirebilirsiniz. Dünyanın en popüler ve en çok kazandıran online kazanç sistemi satış ortaklığı (Affiliate Marketing) GooMass ile şimdi Türkiyede.

İnternetin, bugünün ve geleceğin en büyük iş platformlarından biri olduğunu ve size ne kadar çok para kazandırabileceğinin farkında mısınız? İnterneti kullanarak gün boyu çalışmak zorunda olmayacağınız, sadece istediğiniz zaman çalışacağınız bir işin patronu olabilir ve hayallerinizin de ötesinde para kazanabilirsiniz. Dünyada milyonlarca insan internet üzerinden ayda binlerce dolar kazanıyor. Sizde bu kişilerin arasına katılarak internetten para kazanma fırsatını yakalayabilirsiniz.

GooMass Kiti size internetten para kazanma yolları içersinde başarısını tüm dünyada kanıtlamış en iyi sistemleri, programları, stratejileri ve ihtiyaç duyacağınız tüm kaynakları sunar. GooMass Kiti internetten para kazanma sistemlerinin eğitiminin detaylıca verildiği yazılım arayüzüyle sunulan 6 temel dijital/elektronik kitap, 7 bonus ve görsel eğitim videolarından oluşur:

EĞİTİMLER

Satış Ortaklığı (Affiliate Marketing)

Dünyanın en popüler para kazanma sistemi affiliate marketing milyonlarca insana internet üzerinden para kazanma fırsatı sunuyor. Kanıtladığı başarılı sistemi ile Amazon, eBay, Clickbank, WallMart gibi birçok alışveriş ağına hizmet eden, satış ortaklığı ile komisyon kazanma programına dayanan bu sistem Türkiyede de yerini almaya başladı. Affiliate marketing eğitim rehberi size satış ortaklığı sistemini Adan Zye anlatarak bu sistemde nasıl başarılı olacağınızı gösteriyor.

ClickBank Eğitimi

%75e varan yüksek komisyonlar kazanabileceğiniz 110.000in üzerinde aktif satış ortağına ve 70.000 dijital ürüne sahip dünyanın en popüler ve güvenilir satış ortaklığı sistemi. 1998de kurulan Clickbank, güvenli bir şekilde günde 27.000 den fazla dijital ürün satışı gerçekleştirerek dünyada her 3 saniyede bir satış işlemi yapmakta. 200 den fazla ülkeye hizmet etmekte olan ClickBank internette devamlı yüksek trafik alan lider satış ortaklığı platformudur. Clickbank kitabı, satış ortaklığı.

Amazon Associates

Elektronik ürünlerden giyime, kitaplardan arabalara kadar her ürünün satıldığı dünyanın en popüler alışveriş ağlarından biri olan Amazon.com tüm ürünlerini Amazon Associates Satış ortaklığı programı ile sizlere sunuyor. Ziyaretçilerinin tam güvenini kazanmasıyla yüksek bir dönüşüm oranına sahip olan Amazon.com satış ortaklarına güçlü ve zengin bir teknik yapı sunuyor. Türkiyede ilk ve tek olan Amazon Associates Eğitim Rehberi sizi tüm yönleriyle Amazon satış ortaklığı programı ile tanıştırırarak size en başarılı satış tekniklerini ve stratejilerini öğretiyor.

Xticaret Satış Ortaklığı

Türkiyenin yeni satış ortaklığı ağı Xticaret e-kitap ve yazılım gibi dijital ürünlerden yüksek komisyonlar kazanma fırsatını sunuyor. Xticaret eğitim e-kitabı binlerce satış ortağı ile birçok ürünün pazarlanmasına aracılık eden Xticaret Türkçe satış ortaklığına programlarına giriş yapmak ve başarılı olmak için eşsiz bir kaynak. Bu kitap ile Xticaret.com ile satış ortaklığında başarılı olmanın tekniklerini öğreneceksiniz.

SEO (Arama Motoru Optimizasyonu)

İnternetin trafiğini yöneten arama motorlarında ilk sıralara çıkmak için sadece yazılar ve görseller yetmez. SEO ile sitenizin aramalarda üst sıralarda yer almasını sağlayabilir ve bu sayede satışlarınızı katlayabilirsiniz. On-Page faktörlerden anahtar kelime seçimine, içerik optimizasyonundan website yapı planlamasına, LSI sisteminden algoritmalara kadar SEOnun tüm elementlerini içeren dev bir kaynak; SEO rehberimiz sayesinde hem organik sonuçlarda yükselecek, hem de sitenize daha fazla trafik kazandırarak satışlarınızı arttıracaksınız.

Google Adwords Eğitimi

Googleın ücretli reklamcılık ağı Adwords ile dakikalar içinde müşteriler kazanmaya ve satış yapmaya başlayın. Bütçeniz ne olursa olsun Googleın reklamcılık ağında reklamlarınızı görüntüleyebilir, müşterilerinizle ürünlerinizi uygun fiyatlara bir araya getirebilirsiniz. Fakat göründüğü kadar kolay olmayan Adwordsü tam performansıyla kullanmak için bilgiye ve deneyime ihtiyacınız var. Adwords eğitim kitabımız ile size söylenmeyen bilgileri edinebilir ve gerekli deneyimi kısa zamanda kazanarak bir Adwords uzmanı olabilirsiniz.

VIDEO Eğitim Seti

Görsel eğitimin algılama, anlama, hafızada biriktirme ve uygulama süreçlerinin en önemli pozitif pekiştiricileinden biri olduğu doğrusundan yola çıkarak hazırladığımız videolar ile başarıya giden yolunuzu ve sürecinizi oldukça kısaltacaksınız. GooMass kiti ile edineceğiniz videolar sayesinde kısa sürede satış ortaklığına adapte olacağınıza, etkili kampanyalar, güçlü siteler oluşturacağınıza ve hedef satış sayfalarınızın ziyaretçi sayısını arttıracağınıza inanıyoruz.

Yazılım Arayüzü

GooMass bir e-kitap (PDF) değil, bir yazılımdır. GooMass Eğitim Seti birçok sebepten dolayı bir yazılım ara yüzüyle sunulması planlanarak GooMass, internet etkileşimli bir masaüstü yazılımı haline getirildi. Bu sayede GooMass Eğitim Seti, içeriklerine sürekli yeni bilgiler eklenerek her zaman kolaylıkla güncellenebilir bir araç olmuştur. Ayrıca GooMass yazılımı, içeriklerine sadece GooMassı satın alanların ulaşabileceği bir online kimlik denetimi sistemine sahiptir.

Tüm bu eğitimlere ve GooMassın diğer özel bonuslarına sahip olarak GooMass İnternetten Para kazanma Kiti ile sadece interneti kullanarak yüksek bir gelir elde edebilirsiniz. GooMassı bugün edinin, kazanmaya hemen başlayın.

http://www.xticaret.com/xticaret/?1267_1482_=&ref=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaroglu -- 9 Şubat 2015; 21:23:01 >

• İnternetten ayda 500 $ ve üzeri kazanmak ciddi bir çaba gerektirir.
    Fakat bana ayda 100 $ yeter en azından faturalarımı öderim diyorsanız, internetten gerçek para kazanmak
    isteyenler için birkaç site tavsiyem olacak.

İnternetten para kazanma yöntemlerinden biri PTC siteleridir. PTC ( paid to click) yani

tıklama başına ödeyen sitelerdir. En güvenilir olanları sizin için paylaşıyorum.

http://adpageviews.com/?ref=bygirisimci

AdPageViews bireysel tıklamalarda çok iyi kazandırıyor.

0.025 reklam benzer sitelerde görmedim.

Üstelik direkt reflerinde tıklamalarından da 0.025 kazanıyorsunuz.

Bu başka hiçbir sitede yok.

https://www.paidverts.com/ref/bygirisimci

PaidVerts farklı yapıya sahip.

''Hiçbir PTC sitesinde ana kazanç bireysel tıklamalardan gelmez'' ilkesini yerle bir etti diyebilirim.

Reklam değeri BAP puanına göre geliyor. 1600 BAP puana ulaştıktan sonra yüksek değerli reklamlar gelmeye başlıyor.

15 seviye var. Örneğin 1.nci seviyelere reklam gelirlerinin % 1'ini öder. 15.nci seviyeye geldiğinizde siteye verilen reklam

cirolarının % 10'unu öder. Bu şekilde üst seviyelerde 10 $, 50$ 100$, 200$ lık reklamlar gelmekte.

Site hergün reklam tıklamaları ile 200 BAP puanı veriyor.

Ayrıca reklam vererek BAP puanı kazanıyorsunuz.

1 $ lık reklam verdiğinizde 3100 BAP hesabınıza yükleniyor.

Karşılığında 1.55 $ lık reklam tıklıyorsunuz.

Daha çok yatırım yaparak ayda 300 $ 600 $ ve fazlasını kazanabilirsiniz.

PaidVerts'i yatırım yaparak kazanmak isteyenler için tavsiye ederim.

Yatırım yapmadan da kazanırsınız fakat bu zaman alır. O yüzden 10 $ da olsa bir yatırım yaptığınızda

seviye atlayıp daha yüksek reklamlar gelmeye başlayacaktır. Diğer sitelerdeki referans kiralama olmadığı için zarar etmenizde

mümkün değildir. Zaten yaptığınız yatırım aynı zamanda siteye verdiğiniz reklamdır. Yani reklam vererek extradan para

kazanıyorsunuz.

Site admini Joel William Cook internet dünyasının fenomeni olarak bilinir.

MyTrafficValue den sonra açtığı PaidVerts PTC alanında çığır açmıştır.

http://www.clixsense.com/?6996323

# ClixSense 2007 yılında kurulmuştur.

# Ödeme günleri Pazartesi ve Cuma ( Hiç aksamaz )

# Haftada en az 2 kez $1 civarında anket gönderir.

# MiniJoblar ile günlük $2 - $3 kazanılabilir.

http://www.neobux.com/?r=bygirisimci

# Neobux 2008 yılında kurulmuştur.

# Minimum ödeme $2

# Anında ödeme

# Günlük en az 30 reklam.

# Referans kiralama

# Minijoblardan ayda $ 250 kazananı gördüm.

Bu 4 siteyi aynı anda kullanıp internetten gerçek anlamda bir gelir elde edebilirsiniz.

Referans linklerimden kayıt olan arkadaşlara kazanmanın püf

noktalarını detaylı anlatıyorum. PTC siteleri için daha detaylı bilgilere bloğumdan

ulaşabilirsiniz.

http://bygirisimci.blogcu.com

• ARKADAŞLAR FORUMDA ADI GEÇEN SİTELERDEN ÇOĞUNU DENEDİM VE BİRÇOĞUNUN BİZİ OYALAYARAK SADECE SABRIMIZI TÜKETMEYE YARADIĞINI FARKETTİM.
    BİRŞEYLER KAZANABİLDİĞİM TEK SİTE BU OLDU.

https://www.qassa.com.tr/34196

BU İŞ GERÇEKTEN EMEK İSTİYOR. GERÇEKTEN CİDDİ PARALAR KAZANMAK İSTİYORUM DİYORSANIZ UZUN SÜRE TER DÖKÜP, YÜKSEK HİT ALAN BİR BLOG SİTESİ KURARAK BLOGUNUZA ALDIĞINIZ REKLAMLARDAN CİDDİ PARALAR KAZANABİLİRSİNİZ.
    HEPİMİZE KOLAY GELSİN.
  • ARKADAŞLAR FORUMDA ADI GEÇEN SİTELERDEN ÇOĞUNU DENEDİM VE BİRÇOĞUNUN BİZİ OYALAYARAK SADECE SABRIMIZI TÜKETMEYE YARADIĞINI FARKETTİM.
    BİRŞEYLER KAZANABİLDİĞİM TEK SİTE BU OLDU.

https://www.qassa.com.tr/34196

BU İŞ GERÇEKTEN EMEK İSTİYOR. GERÇEKTEN CİDDİ PARALAR KAZANMAK İSTİYORUM DİYORSANIZ UZUN SÜRE TER DÖKÜP, YÜKSEK HİT ALAN BİR BLOG SİTESİ KURARAK BLOGUNUZA ALDIĞINIZ REKLAMLARDAN CİDDİ PARALAR KAZANABİLİRSİNİZ.
    HEPİMİZE KOLAY GELSİN.
  • arkadaşlar yeni bir sistem para kazandırma platformu sizlerdekatılın
    ben katıldım şuan 3 tane üyem oldu 15 tl kazancım oldu sizlerde deneye bilirsiniz güzel bir sistem sadece üye olurken davetiye kodu istiyor sizden benim davetiyemle üye olursanız memnun olurum
    üye olduktan sonra sizde davetiye kodu alırsanız çok makbule geçer alın davetiye kodunuzu sizde kazanın bende kazanayım davetiye kodunuzla getirdiğiniz her üyeye 5 tl veriyor fakat getirdiğiniz üyelerin sistemden 10 tl karşılığında davetiye kodu alması gerekmektedir...
    10 tl Çok büyük bir para değil bu devirde yerde bulsanız almassınız...

benim davetiye kodum: azizz2552

site url:top.la-kazan.com

top.la- nokayı silerek siteye ulaşa bilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar bence bu sistemi bir deneyin sermaye gerektirmiyor , kaybedilecek birsey de yok. İşlem yasal ve site sahibinin yeri yurdu belli ticari kaydi sitede verilmiş, ben bir deneyin derim , detayli bilgi isteyenler
    Linke girip 2 dakikada uye olabilir , ve bilgi alabilir. Diger tum sorulariniz icin bana mail adresimden bana mail ulaşabilirsiniz
    yasocan_81@hotmail.com

Ulusal Mâli Yardımlaşma Sistemi'ne katılın hesabınıza her gün yüzlerce havale gelsin. Hem de öyle 1'er 2'şer lira değil 5'er 10'ar 15'er lira hesabınıza yatsın. Merak ettiğiniz tüm detaylar burada:
    http://umys.org/?ref=cerkez59

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Goomassı satın alıp kullanan birisi olarak yazıyorum www.websitekurma.net isimli sitemi ziyaret ederek goomassla ilgili detaylı yazılarıma ulaşabilirsiniz.
  • Merhaba! Ben, bir GooMass kullanıcısıyım. Buna rağmen dürüst bir şekilde sizlere tavsiye vereceğim.

GooMass, Affiliate Marketing( Satış Ortaklığı)'nı profesyonel ve kapsamlı bir biçimde öğretmektedir. Eğer meslek olarak Satış Ortaklığı'nı yapacaksanız kesinlikle GooMass'ı satın almanızı tavsiye ediyorum.

Fakat günlük bir saat çalışarak zengin olmayı hayal ediyorsanız boşuna 98 TL verip bu eğitim kitini satın almayın.

Kesinlikle bu şekilde zengin olamazsınız. Ayrıca GooMass tarafından kolay zenginlik iddialarında bulunulmamaktadır. Fakat günlük bir saat çalışarak yüksek kazanç elde edebilirsiniz. Bu nedenle Google Kazançları'nı satın almanızı tavsiye ediyorum. Google Kazançları Nedir? başlıklı makalemi okuyarak bu eğitim kaynağının temel özelliklerini öğrenebilirsiniz. İndirimli olarak 45 TL fiyatla satıldığını da haber vermek istiyorum. Google Kazançları % 50 İndirim Kampanyası başlıklı yazımla bu indirim kampanyasını sizlere anlatıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MKESREFOGLU -- 11 Ağustos 2015; 21:51:32 >

• MERHABA ARKADAŞLAR

GOOMASS SAYESİNDE PARA KAZANDIRMA YOLLARINI SİZE BU BLOĞUM DA AYRINTILI OLARAK YER VERDİM.EĞER SİZDE KAZANMAK İSTİYORSANIZ.

http://setigoomass.blogspot.com.tr/

BU LİNKE GİDİNİZ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.