Şimdi Ara

İnternetten nereden parfüm almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar arkadaşlar, parfüm almak istiyorum, sevilden veya boynerden alsam 500 liraya gelecek parfüm ben de mecburen internetten almak zorunda kaldım, ancak nereden alacağımı bir türlü bulamacım

Her parfümcü birbirini kötülüyor, aynı parfüm 90 liraya da var 180 liraya da var 250 liraya da var, hangisine güveneceğimi bilemiyorum. Dubai malı falan oluyormuş onu alma diyorlar, esansın üstüne alkol koyuyorlar diyorlar...

Lütfen yardımcı olabilecek birisi varsa bana yardım etsin, kendi alışveriş yaptığınız siteler varsa bana pm'den söyleyebilir misiniz ?

• Cilt kanserin hayırlı olsun.

Orjinal parasını verip çakmasını al da dolsun ciğerlerine çakma parfüm kokusu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amarock

Cilt kanserin hayırlı olsun.

Kardeş çok paran varsa sevilden bana da bi tane bvlgari man in black al da gönder ok ? saçma saçma yorumlar yapma şurada yardımcı olmayacaksan.
  • quote:

Çakma değil yalnız onlar azizim. Parfüm piyasası çok karışık. Konu sahibi aziz kardeşim bu arada internetten almak yerine gratis veya Watsons'a bakabilirsin. Buralarda uygun fiyatlara getirip satıyorlar ama çok çeşit olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlancpaiN

quote:

Kardeş çok paran varsa sevilden bana da bi tane bvlgari man in black al da gönder ok ? saçma saçma yorumlar yapma şurada yardımcı olmayacaksan.

Çok paran yoksa pahalı parfüm kullanmayacaksın. Bence sen saçmalama. Paran yok diye o kadar pahalı ğarfüm kullanmak zorunda değilsin.

• Forumda Eser Kozmetik var, şiddetle tavsiye ederim

• Hocam nereden ulaşabilirim? Ve güvenilirliği hakkında ne düşünüyoesunuz? Siz daha önce satın aldınız mı oradan ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlancpaiN

Hocam nereden ulaşabilirim? Ve güvenilirliği hakkında ne düşünüyoesunuz? Siz daha önce satın aldınız mı oradan ?

https://forum.donanimhaber.com/acik-parfumde-orijinal-notalar-tutaste-maximum-kalite--85853049

İki kez alışveriş yaptım ve çok müşterisi var kendisinin, yorumları okuyabilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.