Bilgisayar ve İnternet kullanımının artmasıyla birlikte internette bir çok para kazanma yöntemleri ve Ticareti oluşmuştur Bu yapılan Ticaretin ve yöntemlerin Güvenliği ve Şirketi çok önemlidir Siz Emek harcarsınız fakat şirket ödeme yapmaz yada kazanamazsınız bu işi bırakırsınız inanmıycaksınız ama Geçimini internetten para kazanarak sağlayan insanlar vardır eğer Gerçekten internetten para kazanmak istiyorsanız yılmadan,yıkılmadan bu işe özen göstermelisiniz. internetten para kazanma yollarını bir uzmandan öğrenmenizde fayda vardır Çünkü sizin ihtiyacınız olan şey bu işin eğitimidir. https://store.donanimhaber.com/a1/0c/25/a10c25f72fe39291ffd1915989cb3e22.JPG Kanıtlanmış ödemesini yapan şirketlere ihtiyacınız var
Dekontlu para kazanma yöntemleri Ekgelir Ekiş internetten para kazanmak Hakkında Herşey Burada
merhaba arkadaslar.. valla ben arkadastan duydum onun referansı ilehttp://www.twodollarclick.com/ sitesine üye oldum. arkadasın enistesi burdan para kazanıyomuş tabi bizi referansına aldı ki bizim sayemizde daha fazla kazanmak için. arkadaslar günlük 10 dolar kazanılıyor 30 ar saniyeden 5 reklam izliyosunuz hepsi bu kadar 1000 dolar oluncada paypal hesabınıza aktarılıyor. tabi üye yaptığınız kişi başına 1 dolar daha fazla kazanıldığı için bende sizi üye yapmak istiyorum tamamen kendi çıkarım
tarayıcınız çeviri yapıyorsa zaten kolaylıkla üye olabilirsiniz sizden tek istediğim referan kızmına "dinno10" yazmanız.. daha sonra sizde dilediğiniz gibi üye alabilirsiniz. hani arkadasın eniştesi para almamış olsa bende inanmayacam:D
ÇOK DEĞERLİ HAYIRSEVERLER; ÇEVREMİZDE İHTİYACI OLAN ANCAK GURURUNDAN DOLAYI NAKİT YARDIM KABUL ETMEYEN HATTA BÖYLE BİR YOLA BAŞVURMAYI AKLINA GETİRMEYEN 10 AİLENİN EN AZ 1 ÇOCUĞUNUN 3 YILLIK EĞİTİM MASRAFLARI İÇİN 6 GÖNÜLLÜ ARKADAŞ BİR ARAYA GELDİK VE BASİT BİR İNTERNET SİTESİ YAPTIK. GÖNÜLLÜ OLARAK DA BU SİTENİN TANITIM FAALİYETLERİNİ ÜSTLENDİK. HEDEFE ULAŞILIRSA BU AİLELERE YAPILACAK YARDIMI BURS GİBİ GÖSTERECEĞİZ. 5 KURUŞ ÖDEMEDEN , SADECE SAYFAYA GİREREK, BİR KAÇ ADIMDA DESTEK OLABİLİRSİNİZ. YAKLAŞIK 15.000.000 (15 MİLYON) TIKLAMAYA ULAŞILMASI GEREKİYOR. PROJENİN BAŞARILI OLMASI HALİNDE BUNUNLA İLGİLİ BİR ORGANİZASYON BİLE KURMAYI HEDEFLİYORUZ. LÜTFEN SADECE AŞAĞIDAKİ ADIMLARI İZLEYEREK, SİTEYE TIKLAYARAK DESTEK OLALIM. 1- clickthehotel.com sitesine giriyoruz, 2- START yazan butona tıklıyoruz, 3- Karşımıza çıkan arama ekranında “Nerede” yazan yere herhangi bir il ( şehir) yazıyoruz, giriş tarihini seçip “Ara” butonuna tıklıyoruz, 4- Karşınıza yeni sekmede açılan bir sayfa çıkacak. Burada çıkan otellerin içeriğinde bir oda tipi seçip ( yanında booking.com, venere.com, agoda.com, hotels.com, …vb yazan yerlerden birini ) tıklıyoruz. Tıkladıktan sonra yeni bir sekme açılıp 5 saniye içinde yönlendirme olacak.
Mobilde de hemen hemen aynı adımlar, dikkat etmemiz gereken tek şey booking.com, venere.com, agoda.com, hotels.com, …vb asıl rezervasyon sitesine yönlenmesi.
Bu yönlendirme tamamlandığında işlem bitmiş oluyor ve hedefe giden yolda cebinizden 1 kuruş bile harcamadan katkıda bulunmuş oluyorsunuz. Gerçekten rezervasyon yaptıracak olanlarınız varsa rezervasyonunuzu bu site aracılığı ile yaptırmanızın daha büyük katkı sağlayacağını da hatırlatalım.
*** Hiçbir bilginiz kaydedilmez. Kesinlikle virüs gibi riskler yoktur. Dünyanın önde gelen tanınmış rezervasyon siteleri sistemin içindedir.