Şimdi Ara

internetten para kazanıp rapid account alabilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yepyeni bir para kazanma sistemi bux.to

Arkadaşlar şimdi size internetten para nasıl kazanılır anlatacağım. O kadar yöntemler denedimki internette hepsi fos çıktı.ne para veren var ne bir şey.ama şimdi sizlere yani tanıştığım bu sistemi tanıtmak istiyorum adı bux.to tıklama başına para veren bir site

Ne kadar kazanabilirsiniz

Günde 15-20 tane link çıkıyor.linklere tıklıyorsunuz ve 30 sn bekledikten sonra kapatıyorsunuz hepsi bu.link başına 1 cent kazanıyorsunuz yani günde 15 cent eder.ayda 4,5$ eder.biliyorum çok az geldi uğraşmaya değmez denecek kadar az olabilir.ama birde 10 tane referansınız olduğunu düşünün.referanslarınızın kazandığı tamamiyle size yansıyor.yani;
    10 referans x 4,5$ + sizin kazandığınız 4,5$=yaklaşık ayda 50$ eder.yapacağınız iş hiçte zor bir iş değil sadece günde 10 dk’nızı bu siteye ayırmak tamamiyle bir ekgelir. reflerinizin reflerinden size para düşmüyor. Bux.to sayesinde parayı paypal’a yatırıp ebay’den alışveriş yapabilirsiniz.veya rapidshare’den account alabilirsiniz.

Para Nasıl Ödeniyor

Kazandığınız parayı 10$ olunca paypala yatırabiliyorsunuz.kesinlikle güvenilir bir site.ha sen kazandınmı diye sorarsanız evet ilk ödememi geçen gün aldım inanın bana para vermiyor diyeni hiç duymadımda görmedimde.bende paylaşayım dedim.2. ödemeyi alınca ekran görüntüsünü koyarım.denemesi bedava ne olacak sanki

İlk önce paypal hesabı alalım:(olmayanlar için) resimli anlatım aşağıda

http://www.eglen.net/paypal-hesabi-acma.html

Şimdi Para Kazdıran siteye üye olunuz

Ayrıca siteye refsiz üye olmayın.Çünkü site refsiz kullanıcılarını para karşılığı üyelerine satıyor.yani bux.to tarafından para karşılığı elin gavuruna satılmaktansa size bunca şeyi anlatan kişinin referansı olmanızı dilerim.ama yinede tercih sizin:D

http://bux.to/?r=djokan tıkladıktan sonra Join now and receive a $0.05 Sign-up Bonus yazısına tıklayın

Username: kullanıcı adı
    Password: Şifre
    Confirm Password:Şifre Tekrar
    Email Address:email adresiniz
    Confirm Email Address: email adresi tekrar
    PayPal E-mail Address For Payments:paypal email adresiniz
    Your Country:Ülke Seçin
    I Accept Terms of Service:işaretleyin

Sonra kodu yazıp register e tıklayınız.artık sizde kaydoldunuz Surf Ads sekmesine tıklayarak linkleri görebilirsiniz…

Aklınıza takılan herhangi bir yer olursa yardımcı olurum.

d_j_o_k_a_n@live.com

• arkadaşlar hiç yorum yok mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNETTEN PARA KAZANMA
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.