Şimdi Ara

İnternetten Para Kazanma 2016 / En İyi Ptc Sitesi 'Clixsense'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 03.01.2016 tarihinde güncelledim. aşağıdaki linklerden kayıt olunuz [ÖNEMLİ NOT BANA GÖRE EN İYİ SİTE (YOĞUNLAŞILMASI GEREKEN) CLIXSENSE. sayfanın aşağısında ödemeler ve sitedeki duran bakiyem görünmektedir.

Bu forum sitesinde 2007'den beri üyeyim. Daha önceleri böyle şeyler bana boş gelirdi. Ama bilgisayar başında olduğum sürede bana faydası dokunacak bir şey yapmalıydım. İnternetten para kazanma ufak emeklerle yani günlük 15 dakikanızı ayırarak paralar kazanabilirsiniz. Bunlardan en bilineni PTC siteleridir. Yani Pay to click ( tıkla kazan ) sitelerdir. Arkadaşım vasıtasıyla bu tür sitelerle tanıştım ve amacıma daha yeni olmasına rağmen yavaş yavaş ulaşıyorum. ( günlük 1-3$ arası değişiyor kazancım ) Umarım size de faydası dokunur.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

1. SİTE = Clixsense

AÇIKLAMASI ;
    -Reklamlara tıklayarak, anket doldurarak ve görevler yaparak kazanç elde edebileceğiniz bir sistem.
    Tıklama başı $0,02. (premium üyeler için)

-ClixGrid oyunu ile günde $10 kazanma şansına da sahipsiniz.

-Her Cuma ve pazartesi ödeme günleridir. Aksatma yok.

-Standart Üye olarak; Sadece reklam tıklamalarından günlük 5-6 cent kazanırsınız.

-Anket ve görevlerle bu kazanç günlük $3 - $4 seviyeye ulaşabilir.

-Haftada en az 2 anket gelir tanesi $1,33 değerinde.

>>>ÜYE OLMAK İÇİN BURAYA<<<

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

2. SİTE = www.dollarsincome.com

www.dollarsincome.com

AÇIKLAMASI ;
    -Surf Sites'e tıklayarak günlük 25-30 adet reklamdan güzel paralar kazanabilirsiniz.

-Job Offers'e tıklayarak yüzlerce görev arasından istediğiniz kadarını yapabilirsiniz.10 reklamdan kazanacağınızı tek bir görevi yerine getirerek kazanırsınız.

>>>ÜYE OLMAK İÇİN BURAYA<<<

www.dollarsincome.com

ÖDEME KANITLARI

Şu ana kadar ki paypalımdaki hareketler ayrıca başka siteler aracılığı ile de ödemeler aldım.

1

2

SİTEDEKİ BAKİYEM HER GÜN ARTIYOR

BASİT EĞİTİM BİLMEYENLER OLABİLİR :)
    İLK OLARAK  İnternetten Para Kazanma 2016 / En İyi Ptc Sitesi 'Clixsense'
    .
    .

SONRASINDA  İnternetten Para Kazanma 2016 / En İyi Ptc Sitesi 'Clixsense'
    .
    .
    VE SONUÇ >>>  İnternetten Para Kazanma 2016 / En İyi Ptc Sitesi 'Clixsense'

___________________________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________________________________________________

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakuğod -- 3 Ocak 2016; 17:01:31 >

• Şu ana kadar ki paypalımdaki hareketler ayrıca başka siteler aracılığı ile de ödemeler aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakuğod -- 6 Aralık 2015; 22:25:33 >
  • Güncel
  • Arkadaşlar Bu sitelerden APİNO--POLEMİK-GLOBALTEST MARKET-TOLUNA-BERUBY BU SİTELERDEN PARA KAZANDIM FAZLA OLMASADA İDARE EDER.

AMA BİRAZ ZAMAN ALIYOR. AMA SONUCUNDA SAĞLAM SİTELER. BEN HER AY 8 İLE 10 DOLAR CİVARINDA PARA KAZANDIĞIM BİLDİĞİM TEK SİTE VAR .HER AY İDDAA PARAM ÇIKIYOR BU SİTEDEN DİĞERLERİDE AZDA OLSA AKMASADA DAMLIYO İŞTE ZAMAN ALIYOR AMA NAPALIM.

HER AY PARA KAZANDIĞIM SİTE LİNKİ :http://www.clixsense.com/?6035783

CLİXSENSE İÇİN ODA ANKEtlER OLUYOR ONLARI YAPMALISINIZ BU SAYEDE AYLIK 8 İLE 10 DOLAR ARASI KAZANÇ SAĞLAYABİLİRSİNİZARKADAŞLAR BİR ŞEYİ YAZMAYI UNUTMUŞUM CLİXSENSE İÇİN ODA ANKETLER OLUYOR ONLARI YAPMALISINIZ BU SAYEDE AYLIK 8 İLE 10 DOLAR ARASI KAZANÇ SAĞLAYABİLİRSİNİZ

ARKADAŞLAR İLK MESAJI FORUMA YAZDIĞIMDAN BERİ 16 AY OLMUŞ. ŞU ANA KADAR KAZANDIĞIM PARA
    Account Type PREMIUM (Until 29 Mar 2017)

My PTC Clicks today 18 total 14,053 earned $24.2550

My ClixGrid Clicks today 0 total 6,101 earned $2.00

My Completed Tasks today 0 total 196 earned $3.20

My Completed Offers today 0 total 363 earned $205.65

Earnings today $0.0655 yesterday $0.1540 month $3.0626 year $62.6190

last month $18.5476 last year $116.1124 total $277.2870

Movements payouts $235.12 fundings $0.00 purchases $25.80

Balance $16.3670 Cashout

YANİ 300 DOLARI GEÇMİŞ EKSTRA PREMİUM VEYA REKLAM İÇİNDE KAZANCIMDAN PARA HARCADIM BUDA 350 DOLARA YAKIN KAZANCIM OLDUĞUNU GÖSTERİYOR

SAĞLAM SİTE İDDADA KAZANSAM İYİ OLACAKTI :d

http://www.clixsense.com/?6035783

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.