Şimdi Ara

İnternetten Para kazanma - Justbeenpaid

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Just Been Paid Sistemi Türkçe

Just Been Paid Türkçe Açıklamalı
    Just Been Paid Türkçe Açıklamalı

Üye olup hemen kazanmaya başlamak için linke tıklayın
    www.justbeenpaid.com

Justbeenpaid Kayıt Resimli Anlatım
    http://forum.donanimhaber.com/m_63766762/tm.htm

iletişim : jbpturkey@hotmail.com

http://www.facebook.com/selore28

• ----------------------------------------------______________________________-------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d-woldk -- 16 Nisan 2013; 1:40:03 >
  • hayatımda böyle saçma sapan çok az şey görmüşümdür bu ne ya, yok matrixmişte yok matematikte 10 dolar veriyorda üye ol bilmem ney spam klasörüne bak bu ne yani napacaz sitemize reklam kodumu yerleştirecez maillerimize gelen reklamlaramı bakacaz yoksa bir program indirip masa üstünde reklammı gözükecekte para kazanacaz napacaz orası anlatılmamış sadece üye ol bi defa jss trip nedir? aman hiç başlama yok trip şunu yapar bunu yapar iyide bu nedir online oyunmu ağ bağlantısımı kuracaz trip atmak için?
  • -------------------------------------------------________________________________--------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d-woldk -- 16 Nisan 2013; 1:40:18 >
  • bak yine saçma sapan anlatmışsın :D deki şunu şunu yapıp para kazanacaksın, bana sadece üye ol deniyor üye olunca ne yapacam nasıl bir aktivite yapacağım internet ve bilgisayarım var biraz da boş vaktim var mesela?
  • o linkten üye olunca bu adam kazançlı çıkacak işte linkin içinde kendi referansı gömülü
  • --------------------------------------------_____________________________-------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d-woldk -- 16 Nisan 2013; 1:40:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.