Şimdi Ara

İnternetten Para Kazanma Yalanı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, hala internetten para kazanma saçmalığına inanan var mı ? Bu iş gerçekten çok gıcık bir iş. Bu işle karın doymuyor? Satış ortaklığından bahsediyorum.
    Ben de ilgi duyuyorum, fakat site kurmakmış içerik girmekmiş, sonra da bekle ki ziyaretçi. Hele hele bizim insanımız. Site kurmak ile para kazanılmaz, kazanabilsen de memnun edici seviyede değildir. Bilgilerinize... Aksi görüş var ise konuşalım. Sakın ptc ve diğer saçmalıkları yazmayın. Konu, satış ortaklığı.

Evet ne diyorsunuz?

• Yalan bencede
  • İnsanlık tarihinin gördüğü 100 büyük yalandan biridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haşin_ErKeK -- 11 Ekim 2013; 1:06:17 >
  • Youtube'da kanalım var aylık 2500-3000 arası kazanıyorum

• kazanlırsa youtube dan kazanılır oda fazla izlenicek özlü video yüklemen lazım. telif hakları yüzünden para kazandırmıyor çoğu video.
  • satış ortaklığını siz çok yanlış anlıyorsanız adamlar napsın
    adam sana bi site kur oraya da refli link koy millet gelip tıklasın alsın demiyor ki satış ortaklığının amacı bu değil
    mesela greenmangaming, gamersgate gibi oyun satan sitelerin satış ortaklıı başvuru kısımlarını okuyun
    hedef kitle olarak oyun forumu yöneticileri veya clan veya community liderlerini gösterirler
    sizin mantığınıza aykırı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yıldız456

Merhaba, hala internetten para kazanma saçmalığına inanan var mı ? Bu iş gerçekten çok gıcık bir iş. Bu işle karın doymuyor? Satış ortaklığından bahsediyorum.
    Ben de ilgi duyuyorum, fakat site kurmakmış içerik girmekmiş, sonra da bekle ki ziyaretçi. Hele hele bizim insanımız. Site kurmak ile para kazanılmaz, kazanabilsen de memnun edici seviyede değildir. Bilgilerinize... Aksi görüş var ise konuşalım. Sakın ptc ve diğer saçmalıkları yazmayın. Konu, satış ortaklığı.

Evet ne diyorsunuz?

bu iş için kurulmuş binlerce optimizason firması boşa kurulmuş o zaman.
    günlük 7-8 bin ciro yapan insanları biliyorum ben. internetten para kazanmak diyince aklına ppc türü reklam, link kısaltma gibi saçma şeyler geliyor, internetten para kazanmanın bunlardan ibaret olduğunu sanıyosun galiba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: PAN-TURK

quote:

Orijinalden alıntı: Yıldız456

Merhaba, hala internetten para kazanma saçmalığına inanan var mı ? Bu iş gerçekten çok gıcık bir iş. Bu işle karın doymuyor? Satış ortaklığından bahsediyorum.

Evet ne diyorsunuz?

bu iş için kurulmuş binlerce optimizason firması boşa kurulmuş o zaman.
    günlük 7-8 bin ciro yapan insanları biliyorum ben. internetten para kazanmak diyince aklına ppc türü reklam, link kısaltma gibi saçma şeyler geliyor, internetten para kazanmanın bunlardan ibaret olduğunu sanıyosun galiba ?

Cevap yerinde olmuş

• satış ortaklığından para kazanan var hemde ne paralar döndürüyorlar tahmin edemezsin.
    gördüğüm kadarı ile sen yapamadığın için sallamışsın adamlara.
    2013 yılında anca girersen satış ortaklığına yüklü miktar kazanman çok zor.Bu satıs ortaklığı işinden ekmek yiyen adamlar belkide 10 seneden fazladır bu iş ile uğraşıyor ve sistemlerini kurmuşlar kendi platformlarını kurmuşlar oyle kazanıyorlar.
    birde öyle bi genelleme yapmışsın ki "İnternetten Para kazanma yalanı" diye..İnternetten kazanç sadece satış ortaklığından değil.
    Hatta belki satış ortaklığı en küçük halkalardan biri denilebilir.Öyle bi genelleme yapılırsa internetten para kazanılmaz denmesi için bu siteninde hiç para kazanmaması lazım.Veya facebook veya Google hadi onlar çok büyük şirket diyelim.Tr de en çok ziyaret edilen ilk 500-1000 arası internet siteleri bile iyi bir strateji ile aylık 10 bin tl yi bulabilir kazançları..

Youtube'dan kazanan birçok kişi var ayrıca seo&Backlink desteği sağlayanlar tasarımcılar yazılımcılar.Diğer şirketleri saymıyorum bile..

(Uhh yazarken yoruldum)

Yani toparlamak gerirse internetten tabi ki para kazanılır.Ama bu saatten sonra satış ortaklığı veya türevleri şeylere giren insanların beklentisi çok yüksek olmasın..Çunku dediğim gibi bu işten para kazanan adamlar yıllardır bu işin içinde ve sistemlerini kurmuşlar..Satış ortaklığı kazancı zor artık.Diğer dallarına yönelmelisin eğer internetten para kazanacam dersen..

• bence yalan değil kendi kişisel blogumdan ayda 700-800 kazanıyorum.
  • ya pan türk ben sana ne söylüyorum sen ne anlıyorsun? Ben zaten soruda ptc ile ilgili şeyler yazmayın diyorum, bu da demek oluyor ki baştan ptc saçmalıkları ile ilgili konuşmayalım diyorum. Sen bana ptc ile ilgili yazı yazdığımı söylüyorsun???
  • Google yok adsense yalan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.