Şimdi Ara

İNTERNETTEN PARA KAZANMA YOLLARI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Türkiye’de yavaş yavaş yaygınlaşan bir para kazanma sisteminden bahsedeceğiz. Sistemin birçok kolu mevcut fakat ben hepsinden biraz biraz bahsedeceğim.

Başlayalım şimdi.

Bux Siteleri

Bux.to bu sitelerin en büyüğü en babasıdır, sistemi Dünya’ya neredeyse bu tanıtmıştır. 700.000 üyesi olduğu söyleniyor. Pait to click (PTC) yani “Tıkla Kazan” sitedir. Şimdi bunlar pts, ptr vs vs. uzuyor bunları değineceğim.

Sitelerin sistemleri, çalışma prensipleri şöyle efenim, ben bakkalım bir bux sitesine reklamımı koyarım ve sitenin üyeleride benim reklamımı izler, ürünlerimi tanıtırım, bu sayede hem kaliteli bir reklam gösterimi yaparım hemde karlı çıkarım. Bakkal olan ben bux sitesine 10 lira veririm bux siteside size 2 lira verir sonuçta alan da satanda aracı olanda herkes memnundur. Sistem bundan ibaret.

PTC (“Paid to Click” “Tıkla Kazan”)

2Şimdi “Tıkla Kazan” da size kendi sitesinde olan reklamları bir liste halinde gösterir, siz de bu reklamları tıklar 20-30-45 saniye gibi süre beklersiniz, ondan sonra hesabınıza sitenin verdiği miktar kadar para geçer, genellikle 0.01 cent’tir, kulağa az gelebilir fakat bu iş sadece tıklayarak olmayacak ayrıntıları anlatacağım.

Bu sitelerde referar sistemi vardır muhakkak, diyelim ki siteye sizin referanslığınız ile birisi üye oldu, o üye olan kişi tıkladıkça hem kendi hesabına para geçiyor hem sizin hesabınıza para geçiyor, tabi kimseyi kolay kolay referans yapamıyorsunuz, bu yüzden siteler size referer satıyorlar bunların fiyatları siteden siteye değişir.

Gelin ne kadar kazanırız bu sistemden

Her gün 10 reklama tıklarsanız = 0.10$
    20 alt üyeniz her gün 10 reklama tıklarsa = 2.10$
    Haftalık kazancınız = 14.70$
    Aylık kazancınız = 63$

Sadece 20 referer ile bu benim tanıdıklarım 1500 – 2500 gibi büyük yatırımlar yapıyorlar ve maaşlarından çok kazanıyorlar.

Tabi bu yatırımlar her siteye yapılamaz scam site denilen siteler vardık (scam: dolandırıcı) bu yüzden dikkatli olunmalı, geçmişi güzel olan önce bir iki ödeme aldığımız siteleri seçmeliyiz.

ÖRNEK
    Wattbux
    Clixsense
    88Bux
    Fusebux
    Drclick
    Lynkar
    Goldenclix

[B]KAYNAK[/B] PTCkaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isko34 -- 23 Mart 2014; 4:34:13 >

• İnternetten para kazanmanın en iyi ve kalıcı 2 yolu vardır. birincisi, satış ortaklığı (affiliate marketing ), ikincisi ise Network marketing sistemidir. Network marketing sisteminde ilklerden olmak ister misiniz ? Yeni bir Network marketing sistemi kuruluyor, bi kaç gün içerisinde şirketin açılışı yapılacak ilklerden olma fırsatını kaçırmayın.!! İlgilenen arkadaşlar özelden msj atabilirler..
  • 4 nisan 2014 te yeni bir Network marketing sistemi açılıyor. Yeni işimizde bizimle beraber çalışacak takım arkadaşları arıyoruz. Network marketing sektörüne inanmış, bu sektöre gönül vermiş ve inancını kaybetmeden bizimle beraber çalışacak arkadaşları ekibimize bekliyoruz. Özel msj atarak bizimle iletişime geçebilirsiniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.