İnternetten reklam izleyerek bitcoin kazanma fırsatını kaçırmayın şuan itibariyle btc 30 bin dolar üstünde tl olarak 800 bin tl hergeçen gün değerleniyor. Sizde reklam izleyerek btc kazanabilirsiniz. Üye olmak çok kolay reklam izlemek kazanmak çok kolay. |
İnternetten Para Kazanma Yolları Burada! (51. sayfa)
-
-
Türkiye'nin ve dünyanın en büyük webmaster forumu sizleri bekliyor. İnternetten para kazanmak isteyenlerin gözdesi olan R10.Net'e kayıt olmak artık çok kolay…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Davetiye kodu istiyor. Rica etsem yollayabilir misin ?
-
Arkadaşlar ben bir site buldum ve hakikaten para kazanabilir çekebiliyorsun ve görevleri çok kolay
Üye olun ve kazanın çekim kanıtım da var
https://moneyeasilyobc.buzz🌹₺ 5000'u Günde İki Saatte Kolayca Kazanın 🌹https://moneyeasilyobc.buzz/30233756218404
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Basit anketler ile anket başına 15 TL kazanabilirsiniz.
Siteden ilk ödememi alınca konu açmak istedim uygulamanın/sitenin adı Cevapla Kazan. Size ilk olarak kişilik anketi veriyor onu tamamladıktan sonra her gün veya 2-3 günde bir anket alıyorsunuz.
Bu anketler genelde markaların bir ürünü piyasaya sunmadan önce tasarım hakkında görüşlerinizi almak için yolladığı anketler. Sallamadan dikkatli okuyup yaparsanız resimde gördüğünüz gibi ödeme hesabınıza ekleniyor.
Peki parayı nasıl çekiyoruz derseniz 3 yol var ;
Anketlerden minimum 20TL Kazandıktan sonra istediğiniz miktarda bu yollardan parayı hesabınıza çekebiliyorsunuz.
Ben şahsen tavsiye ederim çok vaktinizi almıyor ortalama 10-15 anketi başarıyla tamamlarsanız ve anket başına 6TL aldığınızı varsayalım ortalama 60-80 TL cebinize girer
Ödeme talepleriniz bu şekilde görünüyor (2-3 Gün sürüyor gelmesi)
Kayıt olmak isterseniz hem web sitesi hem IOS/Android uygulaması var.
Bonus Anket İçin Bu Linkten Kayıt Sağlayabilirsiniz :
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X