Şimdi Ara

İnternetten para kazanmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayırlı sabahlar ben internetten para kazanmak istiyorum ama kredi kartım yok . Bu yüzden paypay vs. böyle sitelere üye olamıyorum. Bana böyle hani bir site kurarsın reklamlarınla para kazanırsın böyle ek işler söyler misiniz.

• Paypal icin kredi kartı zorunlu değil
  • reklamlardan kazanman için hesap numaran olucakki ora yatsın para.. ve fazlada kazandırmaz günlük 10.000 tekil ziyaretcin falan olucakki popup reklam falan alabilirsin ozaman kırarsın parayı işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pcoyuncy

Paypal icin kredi kartı zorunlu değil

zorunlu .

quote:

reklamlardan kazanman için hesap numaran olucakki ora yatsın para.. ve fazlada kazandırmaz günlük 10.000 tekil ziyaretcin falan olucakki popup reklam falan alabilirsin ozaman kırarsın parayı işte.

ptt hesabına olmaz mı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle70

quote:

Orijinalden alıntı: Pcoyuncy

Paypal icin kredi kartı zorunlu değil

zorunlu .

quote:

reklamlardan kazanman için hesap numaran olucakki ora yatsın para.. ve fazlada kazandırmaz günlük 10.000 tekil ziyaretcin falan olucakki popup reklam falan alabilirsin ozaman kırarsın parayı işte.

ptt hesabına olmaz mı .

yok olmaz

• benimde aslında çok fazla ziyeretçisi olacağını kesin bildiğim bir forum kurma düşüncem var ,konusu kesinlikle çok ziyaretçi çeker,adult yasa dışı korku vb değil , ne kadar uğraşmam lazım,gerekli bilgileri nerden bulurum ,tanıtım yapınca rahat lıkla günlük 1000 kişi ziyaret eder
  • Forumlar fazla tutmuyor artık. Belli başlı birkaç forum dışında takip edilen çok az forum var.
    Adult bu sektörde en çok kazandıranlardan. Google Adsense kazancı içinde ingilizce sağlık sitelerini öneriyorlar.
    Ayrıca günlük 10k tekil hit kasmak kolay değildir. Pat diye olmuyor o işler. Biraz birikimin olması lazım harcamalar yaparsın emek harcarsın iş çok yani. 2 ayda anca toplanır o kadar hit.
    Ayrıca Paypal için kredi kartı gerekmiyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.