Şimdi Ara

İnternetten para kazanmak adına

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizlerle internetten para kazandığım bir siteyi paylaşmak istiyorum.
    Sitemiz kesinlikle ödeme garantilidir ve ödemeler anında paypal hesabınıza yapılmaktadır.
    Ücretsiz paypal hesabı açmak için PAYPAL
    Sitemizin linki :https://www.neobux.com/?rh=6D757374696B62756B
    Sitemizin mantığı şu şekildedir:
    Site sana günlük 24 saatte bir yenilenen 25 30 arası reklam verir ve bunlara tıklaman karşılığında küçük miktarda ödeme yapar. Mesela saat 17.00' da tıkladınız bütün reklamlara ertesi gün 17.00 'da bütün reklamlar tekrar ortaya çıkar. Bunlara tıklarsınız ve gün içinde online olursanız daha da çok reklam tıklayabilirsiniz. Nedir bu miktar diyecek olursanız 0,001$, 0,005$, 0,010$, 0,015$ gibi küçük miktarlardadır. Aklınıza hemen bunlardan da para kazanılır mı gibi bir şey gelebilir. Günlük bunlara tıklamakla ayda 1 dolar gibi bir limite bile ulaşmanız zor olur gibi görünebilir. Sitede para kazanmanız sadece bunla bitmeyecek. Sitede tıkladığımız reklam başına 3 adprize verir. Adprize sana tekrar reklam gösterir ama burada izlediğin reklam sonucunda sana sitenin bahsettiği ve aşağıda gösterecek olacağım hediyelerden birinin çıkma şansı bulunmaktadır.
    2. Alternatif ise minijobs yani gelen küçük görevleri yaparak para kazanmaktır. Biraz İngilizceniz varsa yada yeni sekmede açıp translate kullabiliyorsanız biraz uğraşla çözüp yaparak güzel paralar elde edebilirsiniz. Örneğin 3 saatte 10$gibi bir miktar yaptığım olmuştu daha fazlasını da yapan vardır eminim.
    3. Alternatif ise bu siteyi arkadaşlarına, eşine dostuna yada internette tanıtıp insanların alt üyen olmasını sağlamandır. Alt üyen olan biri sana güzel komisyonlar kazandırır ve kendisinden hiç bir şey kaybetmez. Aksine size kazandırır ve kendisinden herhangi bir kesinti olmaz.
    4. Alternatif ise sitede var olan kiralık üye sistemidir. Sitede bir alt üye kiralaması 0,200$ 'dır ve en az 3 tane alabilirsiniz. Aldığınız alt üyeler 1 aylıktır ve 1 aylığına reklam tıklaması yaparlar. Bazen iyi tıklayan denk gelir bazense hiç tıklamayan. Tamamen şans işi diyebilirim bunun için de. 3 tane kiralık alt üye için 0,600$ ödersiniz ay sonunda iyi tıklamar yapıldıysa 0,800$ 0,700$ yada tıklamaları iyi olursa 1$ gibi bir miktar kazanırsınız. Bir nevi kar etmek için risk almak gibi bir şey alt üye sistemi. 1 ay sonunda tekrar uzatmak istiyorsanız 1 tanesi için 0,190 $ ödeme yapmanız gerekecektir. Sabırla çalışmaya devam ederseniz emeğinizin karşılığını alacağınızdan emin olabilirsiniz arkadaşlar.
    Siteye üye olmak için resimlerleri de takip edebilirsiniz arakadaşlar
    Çıkması muhtemel hediyeler
    Son 5 günde bana çıkan hediyelerde aşağıdaki gibidir
    Buda toplam kazancım
    Sorusu olan arakadaşlar buradan özel mesaj yada yorumla da ulalabilirler elimden gelidikçe yardımcı olurum

İnternetten para kazanmak adına İnternetten para kazanmak adına İnternetten para kazanmak adına İnternetten para kazanmak adına İnternetten para kazanmak adına İnternetten para kazanmak adına İnternetten para kazanmak adına İnternetten para kazanmak adına İnternetten para kazanmak adına İnternetten para kazanmak adına İnternetten para kazanmak adına İnternetten para kazanmak adına İnternetten para kazanmak adına İnternetten para kazanmak adına İnternetten para kazanmak adına İnternetten para kazanmak adına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustibook -- 21 Mart 2016; 0:53:14 >

• güncell
  • konu günceldir
  • güncel.
  • güncell
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güncell
  • konu günceldir.
  • güncel
  • konu günceldir
  • güncel
  • konu günceldir.
  • güncel
  • güncell
  • günceldir
  • güncel.
  • güzel bir yaplaşım teşekkürler. reklam izleme ve para kazanma üzerine bir çok site var bunun artıları nelerdir bilgi verebilirmisiniz
  • Ulusal Mâli Yardımlaşma Sistemi'ne katılın hesabınıza her gün yüzlerce havale gelsin. Hem de öyle 1'er 2'şer lira değil 5'er 10'ar 15'er lira hesabınıza yatsın. Merak ettiğiniz tüm detaylar burada:http://www.umys.org/?ref=canbas25
  • serkaneroglu kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim arkadaşım. Bu sitenin diğer sitelerden farkı verdiği hediye sistemi. Ben bu siteye üye oldum ve yaklaşık 3 ay sonra altın üyelik kazandım 1 sene boyunca geçerli olan tam olarak 90$ değerindedir. Bunun üstüne 2 defa 25$ ve 5, 10 $ gibi miktarlarıda hediye olarak kazandım. Diğer sistemlerde bu kadar büyük bir hediye sistemi görmedim. Sabret ve tıklamaya devam et eminim ki gerisi gelecektir. Bol şanslar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.